2777
2789
عنوان

برای مردم مظلوم غزه چه کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3941 بازدید | 85 پست
دعا کن اسرائیل یه زلزله بیاد همشون برن داخل زمین یه دنیا راحت بشه از دستشون

دقیقااسراییل شده مثال مادرشوهر پست فطرتی ک هیچیش نمیشه چون نمیتونی اززندگیت محوش کنی وزورت نمیرسه اصلا بهش چون ب شوهرت وصله دقیقااسراییلم همینه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

باشه. شما برای مردم مظلوم ایران تا حالا چی کار کردی؟ کجای ایران پشت مرز غذا هست ولی مردم توی صف غذا ...

چون اسمم اینجا نیست میگم، خیلی کار کردم واسه مردم مظلوم و محتاج ایران

درصد قابل توجهی از درآمد ماهانه و زمانم و اعتبارم رو صرف کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر اومدی ی چیزی گفتی و خودت رفتی. فقط کاری کردی که ی عده بهم دیگه تیکه بندازن و بحث و دعوا شکل بگیره. خانوما کاش تو تاپیکای قصد و غرض دار نظر ندین

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم این خاصیت جنگه  ک مردم قربانی زیاده خواهی دولتاشون میشن خیلی ناراحت کنندست اما کاری از دست ما برنمیاد ک اتفاقا همین دخالت های بیجای غزه رو ب این روز انداخته گاهی کمک نکردن بزرگترین کمکه فقط میتونیم براشون دعا کنیم 

چه مثال قابل لمسی زدی😁

یمدته ازبس پخته شدم تواین دیگای بخار پز جاری خارمارشوهرای عوزی حسابی مثالای قابل توجهی وبجایی میزنم😂بخداخودمم توش موندم الاان دقت میکنم چیز خوبی گفتم 😂😂

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

برای دریاچه ارومیه ای که خشک شده چه کنیم؟چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام استبه خودتون بیایین واق ...

دریاچه ارومیه رو داری با چی مقایسع میکنی

همین اسراییل دو فردای دیگه همین بلا سر ایران بیاره نظرت همینه

چون اسمم اینجا نیست میگم، خیلی کار کردم واسه مردم مظلوم و محتاج ایراندرصد قابل توجهی از درآمد ماهانه ...

چرا به من جواب میدی. من به اونی که مخالف ناراحت شدن برای مردم غزه بود جواب دادم. سایت مشکل داره ریپلای نشد.