mina830 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 2003 عنوان چربی شکم 57 بازدید | 2 پست خانما من تنبلی تخمدان دارم یکم شکم دارم خیلی بدم میاد کلافم میکنه چیکار کنم از بین بره هرروز پیاده روی میکنم شیرینیجات نوشابه اینا هم مصرف نمیکنم چن نفر بهم قرص وژل معرفی کردم ولی خب اینا قابل اعتماد نیستن نمیدونم چیکار کنم «زندگی یکجور بلاتکلیفیست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشیهای موقتی که بوی نجات میدهند، امیدوار میکند.» 1404/04/31 | 11:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هوگون عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 562 دراز و نشست بزن. سعی کن قند و کربوهیدرات، چربی ها کمتر مصرف کنی. طول میکشه ولی آب میشه. در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند
mina830 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 2003 دراز و نشست بزن. سعی کن قند و کربوهیدرات، چربی ها کمتر مصرف کنی. طول میکشه ولی آب میشه. ممنونم از راهنماییت چشم «زندگی یکجور بلاتکلیفیست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشیهای موقتی که بوی نجات میدهند، امیدوار میکند.»