2777
2789
وات ایز آش دوغ این اینگلیش؟

Buttermilk soup

نوش جونت

خدا کند انگور ها برسند...جهان مست شود...تلوتلو بخورند خیابان ها...مرز ها مست شوند...برای لحظه ای تفنگ ها یادشان برود دریدن را...کارد ها یادشان برود بریدن را...قلم ها آتش را،آتش بس بنویسند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

Buttermilk soupنوش جونت

مرسی😁

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

چاپاتا🤣

اسمش عجیبه اما راحت درست میشه😂

خدا کند انگور ها برسند...جهان مست شود...تلوتلو بخورند خیابان ها...مرز ها مست شوند...برای لحظه ای تفنگ ها یادشان برود دریدن را...کارد ها یادشان برود بریدن را...قلم ها آتش را،آتش بس بنویسند...

“It’s noon—hurry up!”ینی ظهر شد بجنب دیگه😂

I know what it means I'm lying in my room my mom is cooking I don't know what she's cooking

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌1404/11/23 هیچوقت یادم نمیره:)تا اطلاع ثانوی از امام رضا قهرم🫠

چجوریه حالا🙄😂

سینه ی مرغ رو خرد کن و با ادویه و روغن زیتون تفت بده اسفناج رو هم جدا تفت بده و بریز داخل یه ظرف و هر پنیری رو دوست داشتی به اسفناج اضافه کن

پنیر فتا بهتره

نون چاپاتا رو از وسط برش بده و مخلوط پنیر و اسفناج رو روی دو طرف نون بزن و مرغ ها رو روش بذار و چند تا اسلایس گوجه فرنگی روی مرغ بذار و نوش جان

ساندویچت رو داخل فر میتونی تست کنی و بعد نوش جون کنی