2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم پرستاره ۱۸ میگیره

هر استان و بیمارستانی فرق داره من با سابقه دیدم چهل هم میگیره 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

واقعا کفاف زندگی رو میده؟ماهم همین حدودیم یکم کمتر ولی واقعااا سخت شده:///من همش درگیر دودوتا چهارتا ...

واقعا! شما ک توی یه تاپیک دیگه گفتی بالای دویست میلیون حقوق داری! دو دو تا چهرتا واسه چی با این درامد بالا! 

منظورتون دویست میلیون ریاله؟؟؟؟!! برای تخریب و کم ارزش جلوه دادن زندگی سطح بالای دیگرون اینطور گفتی نه؟

واقعا! شما ک توی یه تاپیک دیگه گفتی بالای دویست میلیون حقوق داری! دو دو تا چهرتا واسه چی با این درام ...

تو تاپیک خودتم جواب دادم که چند وقت دیگه درامدمون حتی بیشتر از اونیکه تو فکرته میرسه

هم خودم هم همسرم شغلمون از شغل‌های خیلی خوبه.

الان دانشجوییم و تموم داره میشه.

واقعا! شما ک توی یه تاپیک دیگه گفتی بالای دویست میلیون حقوق داری! دو دو تا چهرتا واسه چی با این درام ...

اگه تو پول زیاد رو ارزش میدونی دیگه حرفی برای گفتن باهات رو ندارم.

من استادم داره تو همین ایران ماهی یک میلیارد درمیاره دیگه ۴۰۰ تومن دوست تو که اونم از خارج میفرسته پولی نیست.

الان اوبر ها تو خارج انقدد درمیارن.

شما کلا تو یه فاز دیگه هستی. اصلا نمیفهمی من چی میگم. 

من گفتم اینکه زن و شوهر جدا از هم زندگی کنن شوهره فقط پول بفرسته به درد جزر دیوار نمیخوره.

حالا تو اینطوری دوست داری همینطوری زندگی کن انقدر قال قال کردن نداره.

حوصله توضیح دادن و شفاف سازی  برای ادامایی ک دیر میفهمن رو ندارم ولی حالا شما فعلا بیست تومن درامدت رو بکن سی تومن بعد لاف بزن و ا ز درامد بالا صحبت کن. گرچه آرزو بر جوانان عیب نیست ولی ارزوهات در حد تواناییت باشه😂😂😂 بعدهم مواظب باش ناسا ندزده تو رو نابغه🥺

، واقعا همه رو مثل خودت فرض نکن، فقط اونایی ک سطح فکر و درامدشون پایینه ب پولدارها حسودی میکنن! تو اصلا زندگی ثروتمندی رو نمیتونی تصور کنی ک چجوریه! حسود نباش.

ضمنا تو تاحالا تا سر مرز  هم نرفتی چطور درمورد خارج نشین ها نظر میدی و قضاوتشونشون میکنی  ک تو اوبر کار میکنن یا اگر پولدارن اونجا سرشون گرمه ، چقدر راحت افکار پوسیده و داغونت رو بیرون میریزی همه ی مردها مثل اطرافیان شما هول نیستن ک تا چشمشون ب پول و ازادی بخوره خودشون رو گم کنن.تو شوهرت رو دو دستی بچسب ک تو خود ایران  نپره چون با دو تا خانم با سطح فکر بالا گفتگو کنه تفاوتشون رو با شما حس میکنه و حتما میپره. دیگه اونموقع مدرکت هم ب دادت نمیرسه.

اینا ک درموردشون صحبت کردم هم خودشون هم خانوادشون پولدارن، پس تازه بدوران رسیده نیستن. اونا تو یه دنیای دیگه متفاوت از دنیای شما زندگی میکنن.

ولی در مجموع حسود نباش و  معیارهای پایین زندگی خودت رو به دیگران تعمیم نده.

لطفا اینا  ک گفتم رو بفهم! درک  و فهمش اصلا سخت نیست.

ولی حالا فعلا برو ب درس و مشقت برس و  ب موازات مدرکت سطح فکرت رو هم ارتقا بده که به هم بیان.

البته امیدوارم اوضاع مالیت بهتر بشه و درامدت از ماهی ۲۰ تومن به چهل پنجاه  تومن برسه و دست از حسادت برداری.

حوصله توضیح دادن و شفاف سازی برای ادامایی ک دیر میفهمن رو ندارم ولی حالا شما فعلا بیست تومن درامدت ...

باورت نمیشخ ولی نخوندم چه حوصله ای داشتی تایپ کردی

حالا هم هری🤣

حوصله توضیح دادن و شفاف سازی برای ادامایی ک دیر میفهمن رو ندارم ولی حالا شما فعلا بیست تومن درامدت ...

فقط اینکه باورم نمیشخ انقدر حرص خوردی😂😂😂

انگار از اون پول به تو چیزی میرسه که انقدد نشستی تایپ کردی وای🤣🤣🤣🤣