2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 58 پست
من از اول ازدواج جلوگیری نداشتم ۴ساله ازدواج کردم ۲سال پیش پلی کیستیک بودم ولی الان نه یعنی ماه قبل ...

من ماه پنجم اقدامم.

اتفاقا منم ماه قبل به زور شوهرمو فرستادم آز که خدارو شکر سالم بود.منم گفتم اگه این ماه دیگه خدایی نکرده نشه میرم عکس رنگی.چون منم با داروهام سه تا فولیکول خوب دارم ولی نمیشه.به خاطر سزارین قبلیم احتمال چسبندگی میدم.

من قبلا دو تا بارداری ناموفق داشتم.پسرم تو ۲۵ هفته که دیگه ضربان نداشت و دخترمو تو ۳۲ هفته به خاطر جفت سرراهی از دست دادم.از سزارینم یک سال و نیم میگذره

من ماه پنجم اقدامم. اتفاقا منم ماه قبل به زور شوهرمو فرستادم آز که خدارو شکر سالم بود.منم گفتم اگه ...

وای چقدر سخت

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این ماه زیر دلم خیلی درد میکنه. و تیر میکشه شما چی؟ زیاد سینه ام درد نمیکنه در صورتیکه از ۱۸ سال ...

من که اصلا علایم ندارم به جز اینکه گهگاهی درد زیر دل دارم.

این علایمی که میگم نمیدونم تلقینه یا واقعی به خاطر همین روش حساب باز نمیکنم.علایمام اینان:

سه روزه سوزش معده دارم.یه هفته رنگ ادرارم تیره شده البته ببخشید.دو شب هم هست که آخرای شب یه حالت تهوع خیییییلی خفیف میگیرم ولی میدونم که تلقینه😐

من این ماه زیر دلم خیلی درد میکنه. و تیر میکشه شما چی؟ زیاد سینه ام درد نمیکنه در صورتیکه از ۱۸ سال ...

من صبر ندارم واسه همین همیشه زود بیبی چک میزنم ولی خیلی خوبه آدم تا موعدش طاقت بیاره بعد بیبی چک بزنه.اگه تحمل داری صبر کن.اگه نه که فردا یکی امتحان کن که انشاالله به امید خدا مثبت میشه عزیزم.علایمت که خوبه

من که اصلا علایم ندارم به جز اینکه گهگاهی درد زیر دل دارم. این علایمی که میگم نمیدونم تلقینه یا واق ...

من چون رژیم گرفتم مشکل معده پیدا کردم حالت تهوع و درد معده رو گذاشتم به حساب مشکل رژیم

ولی اخلاقم عوض شده تقریبا ۵روزه و کلا حوصله ی حتی شوهرمو ندارم. همش دوستدارم تنها باشم کسی کاری باهام نداشته باشه. مامانم یا شوهرم زنگ میزنه عصبی میشم میگم اینا با من چیکار دارن

حوصله سرکار رفتنم ندارم

خلاصه که همه چی بهم ریخته است😐

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
من چون رژیم گرفتم مشکل معده پیدا کردم حالت تهوع و درد معده رو گذاشتم به حساب مشکل رژیم ولی اخلاقم ع ...

شاید به خاطر اینه که چون داری به موعدت نزدیک میشی استرس گرفتی و عصبی شدی.منم همینجورم😕

دیدی همه یه جورایی سختی کشیدن و همچنان سختی دارن! پس امیدوار باش عزیزم

آخه یه بار به شوهرم چند ماه پیش گفتم من تاحالا ازت چیزی خواستم؟ گفت نه 

گفتم ولی تو هرچی خواستی من نه نگفتم و پایه ات بودم جلوتر از تو همیشه توی اهداف تو قدم برداشتم گفت من منکرش نیستم ولی الان فقط یه خواسته دارم ازت

گفتم چی گفت بچه بیار

آب یخ بود رو سرم ریخت

هزار جور هنر داشته باشی و خدا نخواد بچه بهت بده هیچه

گفتم شاید من بچه دار نشم مگه دست منه؟

گفتم اول ازدواج گفتم اگر بچه دار نشم چی میشه گفتی تو فقط برام مهمی الان حرفت فرق کرده

گفت نه فرق نکرده ولی این زمانیه که دکتر قطعی به من بگه تو بچه دار نمیشی میگه مردم صد جور دوا درمون میکنن تو انگار نه انگار

منم گفتم هروقت تو از دادی منم میرم دکتر

آخه یه بار به شوهرم چند ماه پیش گفتم من تاحالا ازت چیزی خواستم؟ گفت نه  گفتم ولی تو هرچی خواست ...

عزیزم...

بخدا درکت میکنم ولی چاره ای نیست جز توکل به خدا و صبر.

بهش اصرار کن بگو دکتر گفته باید حتما شوهرت آز بده.شوهر منم اول مخالفت کرد ولی وقتی گفتم من مشکل ندارم شاید تو مشکل پیدا کردی ترسید و قبول کرد.

بگو منم همین یه کار رو ازت میخوام.بعدش دیگه خودم پیگیر خودم میشم و عکس رنگی اینا میدم.بگو دکتر گفته تا شوهرت آز نده تو نلاید عکس رنگی بگیری و اینا

میگم خداکنه که این ماه باردار بشمو دست از سرم بردارن همه. بخدا ذوق بچه دار شدنو از آدم میگیرن 

من واسه نجات خودم از خدا بچه میخوام دیگه

میگم خداکنه که این ماه باردار بشمو دست از سرم بردارن همه. بخدا ذوق بچه دار شدنو از آدم میگیرن  ...

انشاالله که خدا هیچ کسی رو ناامید نکنه عزیزم.خدایا خودت هوای همه رو داشته باش.عزیزم انشاالله ‌که هممون با بیبی چک مثبت به هم خبر میدیم.بیخبرم نذار.انشاالله خدا دامنتو سبز کنه

ماه قبل با نسترن همینقدر چت کردیم و بی بی چکش فرداش پررنگ شد و مال من منفی

امیدوارم برا توام پررنگ بشه این ماه و بیای بگی 

من ماه قبل از خوشحالی نسترن خودمو از یاد بردمو دیگه ناراحت نشدم.خداکنه اگر منم مثبت نشدم شما و نسرین جان مثبت بشید

ماه قبل با نسترن همینقدر چت کردیم و بی بی چکش فرداش پررنگ شد و مال من منفی امیدوارم برا توام پررنگ ...

عزیییز دلم❤❤❤

چقد دلت پاکه قربونت بشم😙😙😙

انشاالله این ماه هیچ کدوممون ناامید نمیشیم و باخوشحالی سر سفره هفت سین میشینیم

عزیییز دلم❤❤❤ چقد دلت پاکه قربونت بشم😙😙😙 انشاالله این ماه هیچ کدوممون ناامید نمیشیم و باخوشحالی ...

فدات. انشاالله که دعا شما بگیره در حق هرسه مون