2777
2789
عنوان

همسایه پر سر و صدا

264 بازدید | 16 پست

چجوری با همسایه پر سر و صدا برخورد میکنید؟ من هشت ساله توی این آپارتمانم ولی همیشه اینجا سکوت بوده و همسایه ها احترام همدیگه رو نگه داشتن. ولی الان یک هفته‌ست یه همسایه جدید اومده دیوونمون کرده. چجوری با همچین کسایی برخورد میکنید ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه سروصدای بچه دارن

تذکر بده

ولی خب بچه، بچه اس نمیشه همیشه آرووم باشه 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

اگه سروصدای بچه دارنتذکر بدهولی خب بچه، بچه اس نمیشه همیشه آرووم باشه

من یه روز تو اداره به خاطر ارباب رجوع شیرینی من یه مقدارش بردم خونه ببین همسایه ها پخش کردم خونه همسایه بالایی بچه ها شیطونی میکرد رفتم پدر خانواده میگفت انقدر سر و صدا میکنید خانومه اومد تذکر بده پدر گفت الکی شیرینی اورد

یه هفته زود.یه ماه طول میکشه .

سرو صداشون اینه که مرده با موتور روشن میاد توی ساختمان و تازه گاز هم میده باور کن کل خونم میلرزه با این کارش. همیشه هم توی راهرو سیگار میکشن با اینکه چندبار تذکر دادم

اگه سرو صدا مربوط به اسباب کشی بود اصلا چیزی نمیگفتم 

اگه سروصدای بچه دارنتذکر بدهولی خب بچه، بچه اس نمیشه همیشه آرووم باشه

نه من اصلا هیچوقت به خاطر سرو صدای بچه تذکر نمیدم به کسی. سرو صداهاشون توی راهرو اپارتمانه همیشه هم بوی سیگار میدن 

نه من اصلا هیچوقت به خاطر سرو صدای بچه تذکر نمیدم به کسی. سرو صداهاشون توی راهرو اپارتمانه همیشه هم ...

ویییییی 

تذکره بده حتما

دوره هم جمع  شدن واسه دود و دم

حتما تذکر بده

بقیه همسایه ها راضی کن اعتراض کنن از بو سیگار بدتون میاد و.. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

شاید بگید بچگانه هست اما برای من این کار جواب داده اول تذکر دادم دیدم گوش نمیدن تلافی کردم بعدش اروم ...

من انقدر بی سرو صدام که حتی تلافی کردنم بلد نیستم 😂 دیروز مثلا گفتم بزار صدای تلویزیون و زیاد کنم حالشونو بگیرم دیدم خودم تحمل صدای بلند ندارم 😆