2789
عنوان

خسته شدم 🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 75 پست
مرسی عزیزمواقعن بابت اتفاق های که برات افتادهدرد های که کشیدی متاسفم

فداتشم یادمه همون زمان هم نمیگفتم وای بیچاره شدم بدبختم من و.. و ازهمون ۱۶سالگی میدونستم که هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته 

چه خوب چه بد 

موفق باشی گل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت مردمن سخت ترحماس سخت اینه که بقیه اجازه میدن تو زندگیتون دخالت کنن نظر بدن و سخت تر از همه وقتیه ...

اینطوری که حرف میزنی بخدا داره بغضم میگیره کم مونده گریه کنم

چون مامان منم سه ساله که بوده مادرشو از دست میده و از سختی هاش که برا من حرف میزنه کلی ناراحتش میشم 

سخته بی مادری مخصوصا برا دختر

اینطوری که حرف میزنی بخدا داره بغضم میگیره کم مونده گریه کنمچون مامان منم سه ساله که بوده مادرشو از ...

و مادر من که مادرشو یادش نبود همش براش گریه میکرد

زمانی که خیلی بچه بوده تو شهر ابوظبی فوت میکنه همونجا دفن میشه برای کار رفته بودن و خلاصه هیچوقت سر خاکش نتونست بره البته کدوم خاک معلوم نیست عربا چند تا برج ساختن قبرستانی نمونده

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بابام خیلی از خود گذشتگی کردههیچوقت به روم نیاورد ازدواج مجدد نکرد هرچی خاستم حتا فراتر از توانش برا ...

واقعا نمیشه جبران کرد محبت ها وفداکاری های مامان و بابا امیدوارم یروزی برسه که بتونی مایه افتخارش باشی دختر تلاش کن ایندت رو بساز تو میتونی🥺

فداتشم یادمه همون زمان هم نمیگفتم وای بیچاره شدم بدبختم من و.. و ازهمون ۱۶سالگی میدونستم که هیچ اتفا ...

همچنین امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته

واقعا نمیشه جبران کرد محبت ها وفداکاری های مامان و بابا امیدوارم یروزی برسه که بتونی مایه افتخارش با ...

حتما همینکارو میکنم هرچند که بازن کمه ❤️

و مادر من که مادرشو یادش نبود همش براش گریه میکردزمانی که خیلی بچه بوده تو شهر ابوظبی فوت میکنه همون ...

ای بابا 

مامانبزرگ من تو روستا دفن شده 

خودمون البرز میشینیم ولی مامانبزرگم هشترود دفن شده

کم و بیش میریم مزارش دوره زیاد نمیتونیم بریم

مامانم میگه خیلی دوست دارم برم مزارش رو سنگ کنم ولی خود مامانم در آمد نداره

بهش گفتم با اولین درآمدم میرم یه سنگ براش میذارم غصه نخور

[QUOTE=389098322]وای  متاسفم بخاطر این همه عذاب که کشیدی  و خوشحالم که الان زندگی مستقل و خوب خودتو داری ...[/QUOTE

نه عزیزم مهم اینه الان خوبم وضعیت مالی هم درست میشه 

تا چند ماه پیش اوکی بود دوباره هم اوکی میشه زندگی بالا و پایین زیاد داره ولی من مثل دیگ غذا روی آتیشم قسمت نبود آروم آروم پخته بشم شعله زندگی زیاد بود سوختم

ای بابا مامانبزرگ من تو روستا دفن شده خودمون البرز میشینیم ولی مامانبزرگم هشترود دفن شدهکم و بیش میر ...

انشاالاه موفق میشی 

اونقدر که بهترینارو واسه خانوادت رقم بزنی

پدرتون در قید حیاطه ¿

انشاالاه موفق میشی اونقدر که بهترینارو واسه خانوادت رقم بزنیپدرتون در قید حیاطه ¿

بله هر دوشون سلامتن هم پدرم هم مادرم

ولی مامانم میگفت میخوام با درآمد خودم این کارو انجام بدم که نتونستم شغل داشته باشن 

من گفتم ناراحت نباش من آرزوتو براورده مبکنم

اینطوری شد

بله هر دوشون سلامتن هم پدرم هم مادرمولی مامانم میگفت میخوام با درآمد خودم این کارو انجام بدم که نتون ...

اها 

یکی بالا تر از این جوابم جواب اون یکی پستت رو دادم 

انشالله همیشه سالم باشن و سایشون بالا سرت باشه

حتما همینکارو انجام بده شاد کردن دل مادر بهترین کار دنیاست

وای عزیزم کاش دختر من بودی. 🫂

نه عزیزم این چه حرفیه 

شما باید یه فرزند خیلی بهتر داشته باشید 

من بدرد فرزندی نمیخورم فقط مایه عذابم