2789
عنوان

خسته شدم 🥲💔

613 بازدید | 75 پست

والا از بس غذا از رستوران گرفتیم آبرومون رفته 

من مامانم فوت شده با بابام زندگی میکنم بعد رفتم مغازه دار میگفت غذا درست کن غذا های متنوع و فلان گفتم یخچال خرابه گفت درست کنید بعد عکس های هواپز نشون داد رفتم قیمت زدم ۱۰ میل یعنی هرچی به بابام میگم میگی از کجا یعنی پول نداره واقعنم نداره بخدا یخچالو یکی نمیاره نگاه کنه ببینه فریز چه مرگشه که بو موش مرده میده فکر کن مرغ یخ نمیزنن خراب میشن خسته شدم نمیشه دو کلمه حرف بزنی باهاش سری میگه 

ساکت شو ساکت شو ولی خودش انقدر غر میزنه روانی میشی از وقتی بازنشسته کرد همش بخور و بخوابه هیچا نمیره منم همش تو خونه ۱۵ سالمه بخدا آرزوم یه زندگی عادیه مثل بقیه آدما آشپزی رو دوست دارم ولی نه تو این وضعیت یخچال از همچی زده شدم آشپزخونه کثیف عه

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

عزیزممم😔😔😔واقعا ناراحت شدم 

همسنیم

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیییییزم🥲😔واقعا مادر مثل نخ تسبیح میمونه اگه نباشه همه مهره ها....💔

با زبون خوش با بابا صحبت کن با مهربونی حرفاتو بهش بگو عزیزم در نهایت اگه گوش نداد به عمه ای مادربزرگی خاله ای عمویی کسی بگو که با بابات صحبت کنن و پادرمیونی کنن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

بگردم دختر برات خودت نمیتونی زنگ بزنی کسی بیاد ببینه

میدونی این خودمم که از جمع فرار میکنم

مثل اون آهنگه که میگه باید در برابر زخم زبوناشون دلو بیمه کنم

میدونی تنهایی مشکل من نیست خوشحال نبودن زندگی نکردن مشکل منه من میخام زندگی کنم با آرامش

ب پدر بزرگ. مادر بزرگ یا کسی بگوبزار اونا با پدرت صحبت کنن

ندارم متاسفانه نه پدری نه مادری

صحبت چی وقتی پول نیست 

خوب پدرم از کجا بیاره مشکل اینه 

الهی بمیرم براتمامانت خیلی وقته فوت شدهخواهر برادر نداری کمکت کنن؟

ندارم 

میدونی کاش انقدر دغدغه پول نبود

اگه پول باشه همچی هست باور کن پدرمم فشار روشه

آخه نیست دیگه پولش چیکار کنه

گلم یخچالتونویه ۲۴ساعتی ازبرق بکش بعدکل وسیله های توشودربیاربشورمنظورم کشووایناست بزارسریه چیزی خوب خشک بشن بعدتوشوقشنگ تمیزکن بعد۲۴ساعت بزن به برق درست میشه بوشم ازبین میره یه تیکه زغالم بزارتوش که دیگه بونده هزینه ی غدای بیرونم بده جای مرغ وتخم مرغ وسبزیجات قشنگ بچین توش هردفه یه غذادرست کن املت دمی گوجه عدس پلومرغ..

آره

دورت بگردم عزیزم منم ی بابای بداخلاق داشتم ولی خوب ته تهش بچشی دوست داره مادرتون هم از دست داده هم تو هم پدرت ناراحتید خدا بیامرزه مادرتو ایشالله خدا بهتون صبر بده تازه فوت شدن؟

عزیییییزم🥲😔واقعا مادر مثل نخ تسبیح میمونه اگه نباشه همه مهره ها....💔با زبون خوش با بابا صحبت کن ب ...

میدونی نه از عمو خیر دیدیم نه چیزی عموم پول بابامو بده 

نخاستم کمک ازش مادر بزرگ و پدربزرگم ندارم نه از طرف پدری و نه مادری گذشت اون زمان که زبون خوش اثر داشت خوب من خودم فشار رومه الکی هی رو بابامم فشار بیارم که چی نمیدونم 

خوب اونم نداره دیگه با حقوق ۱۰ میل میتونه چیکار کنه