من مامانم فوت شده با بابام زندگی میکنم بعد رفتم مغازه دار میگفت غذا درست کن غذا های متنوع و فلان گفتم یخچال خرابه گفت درست کنید بعد عکس های هواپز نشون داد رفتم قیمت زدم ۱۰ میل یعنی هرچی به بابام میگم میگی از کجا یعنی پول نداره واقعنم نداره بخدا یخچالو یکی نمیاره نگاه کنه ببینه فریز چه مرگشه که بو موش مرده میده فکر کن مرغ یخ نمیزنن خراب میشن خسته شدم نمیشه دو کلمه حرف بزنی باهاش سری میگه
ساکت شو ساکت شو ولی خودش انقدر غر میزنه روانی میشی از وقتی بازنشسته کرد همش بخور و بخوابه هیچا نمیره منم همش تو خونه ۱۵ سالمه بخدا آرزوم یه زندگی عادیه مثل بقیه آدما آشپزی رو دوست دارم ولی نه تو این وضعیت یخچال از همچی زده شدم آشپزخونه کثیف عه
خواهش میکنم عزیزم❤️همینطور خودت امیدوارم یه روزی انقدر موفق بشی اصلا این روزا رو یادت نیاد🥰
مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دورت بگردم اجی منم ۱۶ سالم خدا بی مادری رو نیاره سر کسی خدا همه مادر هارو هم حفظ کنه روح مادرت هم شاد باشه ابهی تک فرزندی ؟ بلخره تموم میشه تاقت بیار درست رو بخون رو پا خودت بایست تنها راهی که میتونه نجاتت بده درست هست با این وضعیت هوایی بابات هم داشته باش فدا یه تار موت اگه گاهی حالت بده🥲💔
زندگی همینه دورت بگردم چه میشه کرد خوشبخت شی اجی🥺🫂