2789
عنوان

خسته شدم 🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 75 پست
مرسی گلمامیدوارم بهترینا واست اتاق بیوفته ❤️🧡💛

خواهش میکنم عزیزم❤️همینطور خودت امیدوارم یه روزی انقدر موفق بشی اصلا این روزا رو یادت نیاد🥰

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیبه نه؟همه میگن بهم تو بخته ایمن میگم بخدا جزغاله شدم

از طرز صحبتت معلومه خیلی دختر منطقی ای هستی و به سنت نمیخوره همه بچه ها تو این سن اوج نادانی شونه

خیلی وقته مادرت رو از دست دادی؟

شایدم بخاطر اینه که مادرت نبوده و تو رو پای خودت وایسادی

قربونت یشم من ۱۶سالگی 

پدر مادرم جدا شدن 

بهم تجاوز شد 

برادرم فوت کرد 

مامانم ازدواج کرد 

مشکلات شدید اقتصادی 

صمیمی ترین دوستم فوت کرد 

ولی الان خداشاهده بیا و ببین ، بهترین کار بهترین خونه بهترین ماشین بهترین درآمدو دارم و مستقلم

اینروزا هم میگذره صبور باش

از طرز صحبتت معلومه خیلی دختر منطقی ای هستی و به سنت نمیخوره همه بچه ها تو این سن اوج نادانی شونهخیل ...

دو هفته به عید ۴۰۱ فوت شد مادرم 

۱۱ سالم بود 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

دورت بگردم اجی منم ۱۶ سالم خدا بی مادری رو نیاره سر کسی  خدا همه مادر هارو هم حفظ کنه روح مادرت هم شاد باشه ابهی تک فرزندی ؟ بلخره تموم میشه تاقت بیار درست رو بخون رو پا خودت بایست تنها راهی که میتونه نجاتت بده درست هست با این وضعیت هوایی بابات هم داشته باش فدا یه تار موت اگه گاهی حالت بده🥲💔 

زندگی همینه دورت بگردم چه میشه کرد خوشبخت شی اجی🥺🫂

کلش ۱۸تومن؟خب دو سه ماه کار کنی پولش جور میشه

قسطیه نیاز به کارنیست میخام برم 

که بعدش تو آرایشگاه کار کنم فعلن جامعه واسه 

بیشتر کارا زیادی ناامنه

قربونت یشم من ۱۶سالگی پدر مادرم جدا شدن بهم تجاوز شد برادرم فوت کرد مامانم ازدواج کرد مشکلات شدید اق ...

مرسی عزیزم

واقعن بابت اتفاق های که برات افتاده

درد های که کشیدی متاسفم

الهی😢خدا رحمتش کنه خیلی سخته مادرت پیشت نباشه خیلی😢😢

سخت مردمن سخت ترحماس 

سخت اینه که بقیه اجازه میدن تو زندگیتون دخالت کنن نظر بدن و سخت تر از همه وقتیه که میگی اگه بود اینطور نمیشد 

اینجاس که نبودنه بدجور حس میشه

قسطیه نیاز به کارنیست میخام برم که بعدش تو آرایشگاه کار کنم فعلن جامعه واسه بیشتر کارا زیادی ناامنه

جامعه کلا برا ما دخترا ناامنه

همیشه ناراحتم بخاطر این موضوع و گاهی گریم میگیره چرا دخترا این همه ظلم میبینن🥺

قربونت یشم من ۱۶سالگی پدر مادرم جدا شدن بهم تجاوز شد برادرم فوت کرد مامانم ازدواج کرد مشکلات شدید اق ...

وای 

متاسفم بخاطر این همه عذاب که کشیدی 

و خوشحالم که الان زندگی مستقل و خوب خودتو داری🙂

دورت بگردم اجی منم ۱۶ سالم خدا بی مادری رو نیاره سر کسی خدا همه مادر هارو هم حفظ کنه روح مادرت هم ش ...

بابام خیلی از خود گذشتگی کرده

هیچوقت به روم نیاورد ازدواج مجدد نکرد 

هرچی خاستم حتا فراتر از توانش برام محیا کرد 

که سرم پایین نباشه جلو بقیه الان وقتشه من شروع کنم

برای جبران این حداقل کاریه که میتونم انجام بدم تلاش کنم 

برای بدست آوردن یه حرفه