2777
2789
عنوان

گوشی شیائومی خوبه یا سامسونگ

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 24 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از لحاظ دوربین چی

مطمینا شیائومی ده هیچ سامسونگ و میزنع 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دوربینشم مهمه واسم ولی اخه من الان ۴ ساله A21s دارم داغ نمیکنه شارژم بد نگه نمیداره اوکیه چرا نسل جد ...

ممن آن دارم و راضیم. گوشی قبلیم شیائومی بود. باتری فوق العاده اما بعد 4 سال ردش کردم. آنر شارژش زود تموم میشه، البته زودم فول میشه

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه

خیلی بده چون پولیه که کلی زحمت کشیدی تا حالا شیائومی نداشتم سامسونگ A21s دارم راضیم کلی کار داد بهم ...

اره منم a31دارم پدرش دراومده پنج ساله دستمه 

نمدونم چی خوبه هنوز تحقیق نکردم دوربینش واس من اولویته

استفاده کردی؟چه مدلی بگیرم به نظرت؟

دائم سامسونگ گرفتم اولی a10بود ۵سال عمر کرد بعد فروختمش سالم بود تازه بازم کارمیکرد گوشیمو عوض کردم الان a14دستمه دوساله راضیم الان سیزده تومنه فکنم

سامسونگ های قیمت بالاتر ک قطعا بهترن 

اره منم a31دارم پدرش دراومده پنج ساله دستمه نمدونم چی خوبه هنوز تحقیق نکردم دوربینش واس من اولویته

من A36 و a56 تست دوربینشو تو یوتیوب نگاه کردم عالین دوربیناشون حتی هوش مصنوعی هم اضافه شده