2777
2789
عنوان

گوشی شیائومی خوبه یا سامسونگ

226 بازدید | 24 پست

چرا؟

۲۵ تومن میتونم هزینه کنم کلا میخواستم A36 بخرم میگن داغ میکنه زود شارژش تموم میشه حالا نمیدونم راسته دروغ 

به نظر شما چیکار کنم تا ۴ ،۵ سال نمیتونم گوشی دیگه بخرم

شیائومی به نظرم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استفاده کردی از میان رده های شیائومی؟

من گوشیم نوت سیزده پرو هستش 

به شدت راضیم به شدت 

هم قیمت این گوشی تو سامسونگ ا55 هستش که مادرم داره و اصلا قابل مقایسه با گوشی من نیست 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
آخ منم میخوام گوشی جدید بخرم نمدونم چی

خیلی بده چون پولیه که کلی زحمت کشیدی تا حالا شیائومی نداشتم سامسونگ A21s دارم راضیم کلی کار داد بهم مقاومتش عالی پدرشو دراوردم

شیائومی. 

اینم درنظر بگیر سامسونگ شارژر کنار گوشیاش نمیذاره و باید جداگانه هزینه بدی بابتش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

میخوای داغ نکنه و زیاد شارژ نگه داره شیائومیکیفیت تصویر سامسونگعکس آنر

دوربینشم مهمه واسم ولی اخه من الان ۴ ساله A21s دارم داغ نمیکنه شارژم بد نگه نمیداره اوکیه چرا نسل جدید سامسونگ اینطوری شده