sare_pr مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1619 عنوان بچم ویتامین ب 12 خیلیییی بالایی داره کمک 185 بازدید | 11 پست بچم ۱۴ ماهش ویتامین ب۱۲ بچم خیلی بالاس ۱۹۸۹ هست(سقف رنجش ۷۷۱ هست)😭هر روز یه سی سی قطره پدیا بست میخورهو صبح کره نونهر روز تخم بلدرچین یا تخم مرغممکناز اینا باشه؟؟؟دارم سکته میکنم از ناراحتی چی میشه 1404/04/31 | 01:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10395 بالا باشه بده؟ 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
sare_pr مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1619 بالا باشه بده؟ آره تو نت که خیلی چیزای وحشتناکی زده
sare_pr مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1619 ببر دکتر اینجا ک سواد پزشکی ندارن میدونم باید دکتر ببرم!!!جوابش الان دیدم تو سلیت نگرانم خواستم ببسنم کسی تجربه داره!!!
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10395 آره تو نت که خیلی چیزای وحشتناکی زده نتو ولش کن،هیچی نیست ایشالله فردا ببرش دکتر نشون بده 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
sare_pr مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1619 دیابت یابیماری کبدی نداره؟شایدم تونصرفش زیاده روی کردی قندش۸۴ آنزیم کبدیش هم خوب بود تو آزمایشفقط رفلاکس داشت بچگی همین
sare_pr مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1619 دیابت یابیماری کبدی نداره؟شایدم تونصرفش زیاده روی کردی نه همه دکترا میگن روزی یک سی سی مولتی بدید منم دادم خب
jozsmi عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 3767 قندش۸۴ آنزیم کبدیش هم خوب بود تو آزمایشفقط رفلاکس داشت بچگی همین انشالاکه مشکلی نداره نگران نباش ببرش دکتر
sare_pr مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1619 تخم مرغ b12 داره آخه بهداشت میگه هر روز یکی بده