2777
2789

همش فکر میکنم من نباید زندگی کنم من نباید ارایش کنم نباید به خودم برسم نباید دعوا کنم هیچ کاری نباید بکنم 😭😭😭 اخه خدا چرا منو اینجوری کرده 

لطفا برای سلامتیم صلوا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا باید حسابی به حودت برسی که روحیه ات خوب باشه عزیزم 

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

سندرم روده تحریک پذیر نفخ قارقور شکم

منم اونطور بودم یه موقعی ‌

از بس سردیجات میخوردم  اونطور بودم .

مثلا برنج و ماست میخوردم . کلا گرمیجات کم میخوردم 

یه بار پارافین خوراکی خریدم  میخوردم  روزی یه قاشق .

بعد نخوردم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هر روز برو جلوی آینه و هفده بار عکس همینا رو به خودت بگو تا روانت تغییر کنه 

خودت به خودت کمک کن 

به همین دلیل نماز واجب هم هفده رکعته 

برای رفع بیماریت هم برو طب اسلامی با سنتی درمان میشی 

تو نت هم جستجو کنی میاره برات 

منم اونطور بودم یه موقعی ‌از بس سردیجات میخوردم اونطور بودم .مثلا برنج و ماست میخوردم . کلا گرمیجات ...

خوب شدین من سه ساله اینجوریم مراعاتم کردم خوب نمیشم

لطفا برای سلامتیم صلوا