2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور نزدیک داره سوخت و سوز نداره ذخیره اخرتت میشه حاجتت چیه گاهی بیخیال باش زندگی کن بابا

حاجت های مختلف اما نرسیدم

مثلا هفت سال دعا کردن شاغل شم

انواع ختم وچله وذکر و زیارت نشد که نشد 

الان میگم پس اون دعاهام چی شد؟

سوخت؟

دوسالم هست واسه حاجتی دعاهاایی خوندم که ازتوان بعضی هاخارجه کلااااا جواب این دوسالم هیچ شد هییییییییییچ

حاجت های مختلف اما نرسیدممثلا هفت سال دعا کردن شاغل شمانواع ختم وچله وذکر و زیارت نشد که نشد الان می ...

هیچ نمیشن 

1علت قبول نشدن دعات میتونه کارما باشه یا یه انرژی منفی 

تا میتونی خیرات بده انفاق کن به بهزیستیا کمک کن به کنجیشکا که بیرونن غذا بده 

اینا کارما سوزی میکنن 

حاجت های مختلف اما نرسیدممثلا هفت سال دعا کردن شاغل شمانواع ختم وچله وذکر و زیارت نشد که نشد الان می ...

من دوسال یه چیو خواستم ولی وقتی قرار نیست به صلاحم باشهمنم بیخیال دارم زندگیمو میکنم 

بخدا باورمیکنی بعد دوسال تازه میفهمم زندگی یعنی چه اونقد فکر و ذکر و خیالم این شده بود نگممممم 

خودتو از اون شرایط ردکن 

هیچ نمیشن 1علت قبول نشدن دعات میتونه کارما باشه یا یه انرژی منفی تا میتونی خیرات بده انفاق کن به بهز ...

ازین کارا زیاد میکنم

انقد گربه خیابونی بردم دامپزشی 

انقد خرج ونذرای اینجوری کردم 

نماز واستغفار ونمازشب و فلان نذر 

انگار طلسم شدم

من دوسال یه چیو خواستم ولی وقتی قرار نیست به صلاحم باشهمنم بیخیال دارم زندگیمو میکنم بخدا باورمیکنی ...

من هفت سال درگیراون حاجت بودم 

دوسال درگیر حاجت دیگه 

به هیچکدومم نرسیدم 

پس عمر و وقت وانرژی من چی میشه 

پیرشدم دیگه

من هفت سال درگیراون حاجت بودم دوسال درگیر حاجت دیگه به هیچکدومم نرسیدم پس عمر و وقت وانرژی من چی میش ...

خوب عزیزم وقت نزار واسه چیزی که میخوای با اصرار بدستش بیاری صلاح نیست و نبوده 

وگرنه اونچه که رزقته ازت نمیگذره اینو درک کن 

من واقعا به این نتیجه رسیدم

همه رو خط اخرم نوشتم نماز نذر دعا روزهکلا علاوه بر واجبات نماز مستحبی زیاد میخوندم واسه حاجت

حالا یه خواهش دارم ازت زندگی عادیتو بکن خوب!

بیخیال باش ،ولشششش کننن 

بزار هرچه توو تقدیرته ،مقدر شه 

بزار خدا برات بچینه 

بغش داره هااا ایناییکه میگم ولی خوب فوقش یه ماههه بگذر 

زندگیتو بکن عزیزم وذکرای همیشگی