2777
2789
عنوان

حساسیت نسبت به جیغ بچه‌ها طبیعیه

103 بازدید | 12 پست

من حقیقتا کارم خیلی سخته البته هنوز دانشجوام و موقتیه ولی به هرحال فشار رومه

خودم بچه‌ ندارم هنوز ولی میایم خونه فامیل پر بچه واقعا سردرد میگیرم و دلم میخواد بچه‌هایی که جیغ میکشن رو از اتاق بیرون کنم-___-

با اینحال عاشق بچه دار شدنم ولی بچه‌های جیغ جیغو واقعا اعصابمو خورددد میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید صبوری کنی 

منم مثه شما بودم ولی سروصدا اذیتم نمیکنه فقط میگم یواشتر بازی کنید 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بلاخره خودت هم مادر میشی و بچه ات رو هرطور باشه دوست خواهی داشت  ولی اعصابت ضعیفه انقدر به خودت فشار نیار 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من خودم ۳ تا بچه دارم‌ . اصلا جیغ نمیزنن، روانم بهم کیریزه از بچه ای که جیغ میزنع، بنظرم بخاطر تربیت نادرست پدر و مادر هست که بچه جیغ میزنه، سردرد میگیرم و احساس میکنم گوشام داره پاره میشه وقتی بچه ای جیغ می زنه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃