2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال منم هست. چون من پسرم رو برا مسأله دیگه بردم دکتر مغز و اعصاب ک اونجا دکتر دارو تشنج داد ولی استفاده نکردم. نمیدونم چرا داد

یه دکتر مغز و اعصاب دیگه بردم دارو نداد

پسر من گاهی پاهاش یا دستاش میلرزه یا میپره ک بعضی میگن طبیعی بعضی میگن تشنج 

این کبود و خشک شدن هم میشه ک بخاطر دل درد فک کنم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

سوال منم هست. چون من پسرم رو برا مسأله دیگه بردم دکتر مغز و اعصاب ک اونجا دکتر دارو تشنج داد ولی است ...

چند وقتشه بچتون؟

نوار مغز برداشت؟

پرشش چطوریه؟

تو بیداری هم میپره؟

دکتر به من گفت بعضی حرکات شبه تشنجه یعنی اگه بمونه ممکنه بعدا باعث تشنج بشه

چند وقتشه بچتون؟نوار مغز برداشت؟پرشش چطوریه؟تو بیداری هم میپره؟دکتر به من گفت بعضی حرکات شبه تشنجه ی ...

امروز چهل روز.نوار مغز گرفتم دکتر توضیحی نداد گاهی تو خواب گاهی تو بیداری میپره. یه دکتر دارو داد. یه دکتر دیگه دارو نداد.نمیدونم بخدا تشنج یا طبیعی. مامانم میگفت قدیما بچه‌ها همه همینجوری بودن حالا نمیدونم درست میگه یا اشتباه میکنه

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

امروز چهل روز.نوار مغز گرفتم دکتر توضیحی نداد گاهی تو خواب گاهی تو بیداری میپره. یه دکتر دارو داد. ی ...

نگفت مگه نرماله یاچی؟

پرشش مثل تیکه یامثل اینکه بپرسه پشت هم میپره؟

پسر منم مثل تیک چند بار تو خواب پرید بردم نوار مغز اینا گفتن تا ۳ماه خوب میشه ولی همون چند بار شد دیگه نشد

میگن تو بیداری نباید بپره 

شایدم دارو داده از سرش بره اگه تشنج بود که میگفت تشنج کرده

نگفت مگه نرماله یاچی؟پرشش مثل تیکه یامثل اینکه بپرسه پشت هم میپره؟پسر منم مثل تیک چند بار تو خواب پر ...

من سه تا دکتر مغز بردم. دو جا نوار مغز گرفتن یکی تو خواب یکی تو بیداری. یه دکتر گفت تشنج نداره. یکی گفت داره دارو داد. یکی گفت تشنج کم و نیاز ب دارو ندارم

البته من مشکل پسرم چیز دیگه ای ک بردم دکتر مغز چون نارس ب دنیا اومد.

من سه تا دکتر مغز بردم. دو جا نوار مغز گرفتن یکی تو خواب یکی تو بیداری. یه دکتر گفت تشنج نداره. یکی ...

اها پس تو نوارش چیزی نشون داده

منم دوتا دکتر بردم نوار دوتاش هم سالم بود 

حالا ماه بعد میبرم باز پیش اشرفی