2777
2789

بعد احوال پرسی گفتم چیکار میکنید گفت دارم فلان کارو میکنم و با خواهرم چت میکنم گفتم برو مزاحم نشم گفت خواهرم  منظورم تویی 

همش تو حرفاش میگه مثل خواهر کوچیک تر منی این ترفند شونه یا راست میگه؟

یه بارم گفتم من حوصله داداشم و ندارم داداشم خودم کاش اصلا خواهرش نبودم گفت اگه خواهر من و  فلانی نیستی پس چییی؟

بنظرتون راست میگه یا ملک تو کارشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ پسری و دختری نمیتونن دوستی ساده ای داشته باشن این وسط خواهر برادر هم انداختن وسط که یکم کار پیش ...

ببین یسوال چون خودت پسری میپرسم

من از یه پسری خوشم میاد بعد کلا رفتارش خیلی گرم و صمیمیه ولی چندبار پیش اومده بهم میگه آبجی😐😐 یا مثلا اونروز یچیز دادم دستش گفت مرسی داداش. اینا ینی چیییی یعنی ممکنه همینطوری یچیزی پرونده باشه ؟ پسرا از این حرفا الکی میزنن؟😂😂

از پسری که اینجور میگه بدم میاد ، انگار گرگن تو لباس بره ، پسره خواهر میخواد چیکار

منم همچین حسی رو دارم من خودم واقعا حسی بهش ندارم یه مشکلی برای پیش اومده بود راهنماییم کردم و کمکش کردم بعد گفتم توام مثل برادرم میمونی انگار اینکارو واسه اون کرده الان دیگه میگه خواهر بهم😂

هیچ پسری و دختری نمیتونن دوستی ساده ای داشته باشن این وسط خواهر برادر هم انداختن وسط که یکم کار پیش ...

من اصلا به چشم بد اونو نمی‌بینم یه کاری داشت واسش انجام دادم تشکر کرد گفتم انگار واسه داداش خودم انجام دادم بعدم چیزی بینمون نیست فقط برام عجیب بود که  اینو بگه

آها من فکر کردم خوشت میاد ازش بعد اون اونطوری میگه.نمی‌دونم والا بقیه رفتاراشم در نظر بگیر

نه والا خودم اول گفتم من تورو مثل برادرم می‌دونم وفلان کارو که واست انجام میدم انگار واسه داداش خودم میکنم