2777
2789
عنوان

بی توجهی شوهرم و خانوادش

533 بازدید | 43 پست

من امروز جرم گیری و وایتکس رو هواسم نبود با هم ریختم گلو و چشمم به شدت سوخت و زنگ زدم اورژانس گفت تو خونه خودتون نمون ، اسپری اسم داشتم گفت استفاده کن و شیر هم بخور 

زنگ زدم شوهرم گفتم میای شیر بگیره بیا بعد ۲ ساعت اومد. تازه رفت تو اتاق صحبت با مشتری بعد اومد گفت وای یادم رفت. بازم نرفت بگیره رفت سراغ تلفنش منم زنگ زدم سرایدار رفت برام شیر گرفت اونوقت به شوهرم بر خورده. وب کرد رفت سر کار حالم خیلی بد شد به مادر شوهرم گفتم زنگ بزن پسرت بیاد منو ببره دکتر گفت من الان دوستم داره میاد پیشم دوستم که رفت زنگ میزنم  حالا دوستش هنوزم هست 

خوب شما باشید چیکار میکنید؟ آنقدر بی تفاوتی درسته؟ منم تمام روزم بخدا شده کارای خونه اصلا به خودم نمی‌رسم بعد یه روز که مریض میشم باید اینجوری برخورد کنن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه زندگی همینه.  ادم طلبکار نیست ولی این خاطره یادت بمونه که تو بدهی به هیچ کدومشون نداری 

از الانم یاد بگیر خرید اینترنتی انجام بدی که وابسته دیگران نباشی.  با اسنپ بری دکتر و برگردی که لنگ مادرشوهرت نباشی 

و تموم این کارها رو خودت انجام بده و یادت باشه بعدها خانواده شوهرت ازت توقع کمک داشتن راحت بتونی نه بگی و مثل خودشون بهونه بیاری طوری که انگار اصلا طرف مقابل برات مهم نیست

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

من خیلی اروم ازت یه سوال پرسیدم اون تاپیکت  بد جواب دادی و قضاوت کردی  

میخواستم بیام ادامش و بگم  

اون موقع  پشیمون شدم  ولی  اگه  به فحش  نمیکشی 

دیدم تو یه حرفه ای   با دو نفر به شدت  به مشکل میخوری 

اگه  نیمه وقت یا تفریحی  شاغلی  مراقب  اطرافت  باش 

یکیشون خانومه و زندگیت و دچار تنش  میکنه

.
دیگه زندگی همینه. ادم طلبکار نیست ولی این خاطره یادت بمونه که تو بدهی به هیچ کدومشون نداری از الانم ...

خانواده شوهر به کنار ، شوهرم چرا هر وقت مریض میشم نیست ؟

خوب اشتباه میکنی

به جاش به خودت برس کارای خونه هم در حد معمول

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خوب پس چرا ازدواج کردم ؟ چرا دارم کارای یکی دیگه رو میکنم ؟

بهش همین حرفارو بزن ببین جوابش چیه؟شاید فقط همین یه بار اینکارو کرده مواقع دیگه بهت اهمیت میده؟اگه اره همین یه بار وچشم پوشی کن شاید واقعا یادش رفته 

خوب زندگی که مرد به زنش حتی وقتی مریضه توجه نمیکنه ارزش موندن داره؟

خوقتی به خودت ارزش بده

وقتی همسرت میبینه به خودت نمیرسی

چرا اون باید به تو برسه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خوب زندگی که مرد به زنش حتی وقتی مریضه توجه نمیکنه ارزش موندن داره؟

عزیزم کم کم داری با حقایق زندگی آشنا می شی.  حقیقت تلخه ولی همینه!   من زایمان کرده بودم خانواده شوهرم برای مهمون بازی و خوشگذرونی آمده بودن هیچ کسی خود من براش مهم نبود که از بی حالی با رنگ و روی زرد دراز کشیده بودم. 

سخت بود ولی بعد از اون دیگه مشکلاتشون اصلا به یه ورمم نیست انگار آزاد شدم

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

خوب اشتباه میکنیبه جاش به خودت برس کارای خونه هم در حد معمول

با وجود کلی کار بهت بگم من هر روز دارم کارای ۴ طبقه خونه رو انجام میدم شبا از درد دست و پا خوابم نمی‌برد ولی هر بار شوهرم میاد طلبکار که این چرا تمیز نیست اون چرا سر جایش نیست ، هر روز ناله از درد ولی یکبار اصلا نمی پرسه که چمه