2777
2789
عنوان

بی توجهی شوهرم و خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 43 پست
خوب زندگی که مرد به زنش حتی وقتی مریضه توجه نمیکنه ارزش موندن داره؟

عزیزم برو اسنپ یا آژانس بگیر برو بیمارستان

شوهرت دوبار ببینه معطلش نمیمونی و به خودت اهمیت میدی درست میشه و سرعقل میاد

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ زدن به مادرش شوهرت خیلی بی ربط بود خدایی.

الانم خودت پاشو برو دکتر عزیزم.نباید بی احتیاطی میکردی.الانم مستقل باش و خودتو دوست داشته باش.برای یه شیر و دکتر ساده از کسی انتظار نداشته باش.

با وجود کلی کار بهت بگم من هر روز دارم کارای ۴ طبقه خونه رو انجام میدم شبا از درد دست و پا خوابم نمی ...

به نظرت کارت درسته؟

تاحالا تشکر کرده

از این به بعد بگو تاحالا تونستم و کردم از این به بعد نمیتونم و نمیکنم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خانواده شوهر به کنار ، شوهرم چرا هر وقت مریض میشم نیست ؟

همه اینها در درجه دوم اهمیت هستن اول همه یاد بگیر تو این مواقع خودت بتونی احتیاجات خودت برآورده کنی تا برای سلامتیت مشکلی پیش نیاد 

بعدها فرصت برای گله کردن و تلافی هست که جبران کنی 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

خوب زندگی که مرد به زنش حتی وقتی مریضه توجه نمیکنه ارزش موندن داره؟

نه نداره ، خیلی هامون از سر ناچاری تو این زندگی های مسخره موندیم ،به خاطر حرف و حدیث و و ترس از تنهایی و مسایل مالی،وگرنه ادم مجرده تنها باشه ،متاهلم هست باز تنها باشه!!!؟؟ کی گفته اخه

گل به نکته هم خواهرانه بگم هر چیزی از شوهرت میخوای خودت بگو رنگ نزن بقیه بگن چون. به بقیه میفهمونی ک ...

دقیقا.  انگار غیر مستقیم ادم خودش بی ارزش می کنه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

با وجود کلی کار بهت بگم من هر روز دارم کارای ۴ طبقه خونه رو انجام میدم شبا از درد دست و پا خوابم نمی ...

چون خودت برای خودت ارزش قاعل نیستی اونم اینجوری رفتار میکنه وقتی خودت حواست ب خودت نیست از بقیه توقع نداشته باش اونا همون جوری باهات رفتار میکنن ک تو بهشون یاد میدی پس اولویت خودت باش

باورم نمیشه هنوزم هستن کسایی ک جرم گیر و وایتکس و باهم مخلوط میکنن چند نفر دیگه باید بمیرن همین امسال یه مادر تو اقوام ما جون خودشو از دست داد

بعدم وقتی شوهرت ول میکنه میره دیگه چرا زنگ میزنی ب مامانش؟؟ یه دکتر ساده رفتن چیه حالا منت همه رو میکشی مگه بچه کوچولویی؟؟ 

خوب خیلی خیلی اشتباه می کنی.   چی با خودت فکر کردی اگه مثل خدمتکارها از صبح تا شب کار کنی براشون عزیز می شی؟  

تا حالا اشتباه کردی.  از امروز بگیر بخواب بگو مریض شدم دیگه نمی تونم کار کنم  دکتر بهم گفته باید به هفته استراحت کنی ریه ات آسیب دیده.   بعد ببین تو این یه هفته دنیا دست کیه؟ 

با کارهاشون چیکار می کنند ؟ کی میاد حالی ازت می پرسه؟  کی دلسوزت هست و کی نیست؟