2777
2789

ما ماشین نداریم 

دو ساله اصلا جایی نرفتیم 

دیشب با خانواده خودم منو بچه ها رفتیم پارک ارم

دختر خواهرم گفت با بچه هات یه جوری میکنید معلومه 

جایی نرفتید

از جهت ذوقی منظورشون بود

واقعا چیکار کنم خب حس رها شدگی داشتیم

خونه دیونمون کرده😔😔😔😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگ حتما باید ماشین باشه ک بریدبیرون؟

مثلا شبا ی شام درس کن اسنپ بگیرید برین پارک

یا کلی تور مختلف ۲.۳ روزه هس بگیرید برین مسافرت

در ماه ۲.۳ بار رستورانم نع،ی فست فودی عادی برین ی شامی بخورید

حتی اگ خریدم نداری هرروز عصر برین ی گشتی تو شهر بزنین ی بستنی چیزی بخورین برگردین

مگ حتما باید ماشین باشه ک بریدبیرون؟مثلا شبا ی شام درس کن اسنپ بگیرید برین پارکیا کلی تور مختلف ۲.۳ ...

شوهرم اهل گشتن نیست

تنها با بچه ها باید برم

بخدا هیجا نرفتیم(جدی بدون اغراق میگما کاملا جدی هیجا) اونروز گفتم بریم امام زاده ای جایی

دلم زیارتگاه میخواد

گفت اه بسه دیگه چقدر بریم😐😐😐😐😐😐😐😐

منم حرصم گرفت اونقدر زدمش با مشت

رفتم اتاق گریه کردم

شوهرم اهل گشتن نیستتنها با بچه ها باید برمبخدا هیجا نرفتیم(جدی بدون اغراق میگما کاملا جدی هیجا) اونر ...

دقیقا پدر منم همینطوره اصلا اهل بیرون نیس فقط خونه حتی جایی دعوت باشیمم نمیاد

ولی منو مامانم،بخاطر روحیه خودمونم ک شده همه جا میریم،تور باشه ۲ روزه میریم،دو روزه یکبار بدون هیچ هدفی میریم میگردیم،چند روزه یکبار بیخیال غذا درس کردن میشیم میریم فست فودی یچیزی میخوریم.

اونو بیخیال بچهاتو بردار برو عشق و حال

بهش بگو خاست بیاد نخاستم نیاد😃

دقیقا پدر منم همینطوره اصلا اهل بیرون نیس فقط خونه حتی جایی دعوت باشیمم نمیادولی منو مامانم،بخاطر رو ...

سلام عزیزم

گفتید با تور میرید سفر

میشه تور خوب مطمئن بمنم معرفی کنید

دوست دارم برم سفر ولی تنهایی خوش نمیگذره و میترسم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی