2821
2789
عنوان

طلاااق

70 بازدید | 4 پست

میخوام از شوهرم طلاق بگیرم به دلیل بیکاری و این که چند ساله درامدی نداره ،چند سال اول زندگیمون خیلی خوب بود کار میکرد کلی پول حمع کردیم اما کارش عوض کرد نشست پای یه چیزی که مدتها تلاش میخواست تا به درامد برسی بهش هشدار دادم که نکن،هرچی پس انداز داشتیم خرج شد دو سال خونه پدرش تو یک اتاق بودیم و یک سال و نیمه من خونه بابامم،پارسال بعد 7سال باردار شدم البته خودم نمیخواستم مشکل ناباروری نداشتم دیدم سنم خیلی بالا داره میره دوست داشتم بچه بیارم ،شوهرم مشکل خود ایمنی تیرویید داره هاشیموتو داره ولی برای خودش خیلی بزرگش کرده میگه خیلی روش تاثیر گذاشته نمیتونه دیگه کار فکری بکنه،من سرکار میرم کلی قسط و وام اومده گردنم دارم زیر همه چیز له میشم پسرم چهار ماهشه داراییمون کلا 700,800میلیون شده که اونم پول منع و برای اجاره خونه و یه ماشین درب و داغون میره،،،خیلی خستمم ضعف اعصاب گرفتم دیگه تحمل این زندگی برام سخت شده ،رابطه هم شاید چند هفتع یبار   داریم ،به ذهنم رسیده که طلاق بگیرم و در ازای مهریه بچم ببرم نمیدونم چیکار کنم راه درستیه یا نه اما چیزی نمونده که خودم از این زندکی خلاص کنم

اول  بزن گوگل سامانه ثبت من کد ملیشو بده یک پیامک میاد رو گوشیش فقط نبینه اونجا میتونی بفهمی چه چیزایی داره و ب نامشه..البته اگر خواستی بدونی و مهرتو بگیری

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
اول بزن گوگل سامانه ثبت من کد ملیشو بده یک پیامک میاد رو گوشیش فقط نبینه اونجا میتونی بفهمی چه چیزا ...

هیچی نداره و هیچی به نامش نیست و هیچی هم نمیخوام

فقط میخوام پسرم ببرم ،یه خونه پدری  داره که هرموقع بهش ارث رسید بده به پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز

مشخصه که تو یه زن مسئول، قوی، و زخم‌خورده‌ای که نیاز به درک و حمایت داره، نه سرزنش. 

چه تصمیم به طلاق بگیری، چه بخوای یک شانس دیگه به زندگی بدی، هیچ‌کدوم به‌معنی شکست نیست. 

مهم اینه که تصمیم‌ ت بر اساس آگاهی و آرامش باشه، نه خستگی، اضطراب  و ترس.

آیا برای بیکاری همسرت هنوز امیدی هست یا نه؟

بیماری شوهرت، گاهی با دارو و مشاوره و تغییر روش زندگی قابل کنترل و درمانه. اگع بخواد

ولی گاهی بعضی مردا، بچه دار که میشن، یه نوع اقسردگی پنهان میگیرن که خودشون و زنش، نمی تونن نجاتش بدن، باید یکی مثل مشاور از بیرون بهش تلنگر بزنه.

و در مورد بچه، فقط بحث مالی نیست، آرامش روانی هم می خواد و اگه زندگیتون پر تنش باشه روی اون هم اثر میذاره و اگه طلاق هم بگیری بازم همیشه یه خلاء توی زندگیش هست.

یعنی بهترین راه اینه که همسرت خوب بشه. ( اگه بشه )

اگه هنوز ته قلبت یه ذره امید هست، از مشاور حرفه ای کمک بگیرید.

ولی اگه نه، طلاق اگرچه تصمیم خوبی نیست، ولی در بعضی شرایط یه راه نجاته.

با احترام

2824
2823
2791
2779
2792