2777
2789
عنوان

مادرشوهر

375 بازدید | 28 پست

سلام دوستان ..مامانم قراره مادرشوهر بشه خواستم بدونم چیکار کنه که  عروس دوسش داشته باشه و واسش احترام قایل بشه و از رفتارش سو استفاده نکنه ...من خودمم عروسم ولی دقیق نمیدونم ..همش میگه کاش عروسم دوسم داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری به کارش نداشته باشه زوم نکنه رو رفتاراش،  

لازم نیست آون رو مثه دختر خودش بدونه،  با احترام باهاش حرف بزنه،  مناسبت ها و رسم و رسوم رو در حد توان خوب براش به جا بیاره. 

🤩

توی زندگی عروس دخالت نکنه,

سرش به کار خودش باشه,

انتظار زیادی نداشته باشه,

هروقت خواستن برن سفر,مادرشوهر ساکش رو زودتر از عروسش نبنده 

و مواردی ازین قبیل

برای برگشتن یه عزیز از راه دور...از امام رضا کمک میخوام,میشه هرکی میخونه یه (یا امام رضا) بگه تا مسافرم به زودی و بسلامتی برگرده؟؟

همونجوری ک با شما رفتار میکنه با اونم رفتار کنه اگه ظرفیت نداشت و جنبه نداشت بذارید ب خال خودش

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

احترام 

دوری و دوستی 

باهاش زیاد قاتی نشه

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

سرش به کار خودش باشه میشه بهترین مادر شوهر دنیا. فقط همین. هر وقت خواست هر حرفی بزنه اولش یه به من مربوط نیست بگه تمام

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

سعی کنه آگه پسرش و عروسش جلوش بحثی کردن طرف عروس باشه ( خیلی دوس داشتنی میشه اینجوری) هی نگه پسر من هیچ ایرادی نداره، نه که ایراد بذاره رو پسرش ها ولی آگه عروس گله ای کرد با جون و دل قبول کنه و مقابله نکنه.  شاید سخت باشه اما باور کن اینکه آون لحظه به عروس بگه درست میگی حق با توعه هم خیلی سخت نیست. بعدا هم با زبون خوش به عروس نصیحت کنه. 

🤩

دخالت بیجا نکنه

به بهونه رسم نداریم از زیر مراسما درنره و در حد توان انجام بده

از عروس توقع اینکه بیاد کاراشو انجام بده نداشته باشه

احترام بذاره

توقعی داره متقابلا توقعات اونم انجام بده نه فقط یه طرفه

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

مثل دختر خودش باهاش رفتار نکنه 😐

همه میگن خوبه مثل دختر خودش بدونه ادمو ولی واقعیت اینه نه اون عروس مادر شمارو مادر خودش میدونه

نه مادر شما اونو مثل شما دوس داره

پس مثل یک مهمون خیلی عزیز و نزدیک باهاش رفتار کنه 

حتما مناسبت ها یادش باشه و شده حتی یک کادو کوچولو براش تهیه کن مثلا برا روز دختر نیاد برا شما چیزی بخره به اون هیچی نده (تجربشو داشتم🤣)

خیلی تعارفی باهاش برخورد کنه تا بفهمه یک حرمتی وجود داره و یک خط قرمز هایی هست

اصلا نذارید از کسی بد بگه خودتونم جلوش از کسی بد نگید

تو تصمیم هایی که خودشو و همسرش میگیرن حتی اگه مخالف بودین دخالت نکنین 

درمورد رسم رسوماتشون سعی کنید همه رو انجام بدید

کارهای عروسیشون و مراسمشونو به خودشون واگذار کنید و فقط بیننده باشید

به داداشتون اگه مخالفتی دارین نرین بگین چون مردا ذاتن دهن لقن میرن به زنشون میگن اونایی هم که دهن لق نباشن تو رفتارشون مخالفتو با زنشون نشون میدن اون مطمئن باش میفهمه از طرف شماست 

سعی کنید کمکشون کنید اگه دستشون خالیه البته دوطرف باید کمک کنن مثلا عیدی بیشتر بدین بهشون یا کلا عیدای مختلف بهشون پول بدید(کاری که مامان من میکنن و پدرشوهرم به جاش هی لباس میخره😐😣😣)

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘