2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 28 پست

طبق تجربيات خودم و اينجا رسماي معمول رو در حد متعارف انجام بده براش تو خريد كردن و مسايل عروسي دخالت نكنه البته ميتونه برادرتونو مادرانه راهنمايي كنه اما ن جوري كه بد زنشو بگه به عروس و خونوادش احترام بزاره اصلا هم نگه من مثل مادرت احترام خودشم نگه داره و زياديم صميمي نشه با عروس اگه عروستون نرمال باشه مشكلي پيش نمياد اما اگه مشكل دار باشه هيچكاريش نميشه كرد

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
سعی کنه آگه پسرش و عروسش جلوش بحثی کردن طرف عروس باشه ( خیلی دوس داشتنی میشه اینجوری) هی نگه پسر من ...

بنظرم این اشتباهه باعث متوهم شدن فرد میشه به مرور زمان

«من وقتی در باب گذشته ایران تامل می‌کنم، از این که ایرانی ها دنیا را به نام دین یا به نام آزادی به آتش نکشیده‌اند، از این که مردم سرزمین‌های فتح شده را قتل عام نکرده‌اند و دشمنان خود را گروه گروه به اسارت نبرده‌اند، از این که در روزگار قدیم یونانی های مطرود را پناه داده‌اند،ارامنه را در داخل خانه خویش پذیرفته‌اند،جهودان و پیامبران شان را از اسارت بابل نجات داده‌اند، از این که در قرن های گذشته جنگ صلیبی بر ضد دنیا راه نینداخته‌اند و محکمه تفتیش عقاید درست نکرده اند،از این که ماجرای سن بارتلمی نداشته‌اند و با گیوتین سر‌های مخالفان خود را درو نکرده‌اند، ازاین که جنگ گلادیاتورها و بازی های خونین با گاو‌های خشم آگین را وسیله تفریح نشمرده‌اند،از اینکه سرخ پوست ها را ریشه کن نکرده اند و بوئرها را به نابودی نکشانیده اند، از این که برای آزار مخالفان ماشین‌های شیطانی شکنجه اختراع نکرده اندو اگر هم برخی عقوبت‌های هولناک در بین مجازات‌های عهد ساسانیان بوده است، آن را همواره به چشم یک پدیده اهریمنی نگریسته‌اند و از این که روی هم رفته ایرانی‌ها به اندازه سایر اقوام کهنسال دنیا نقطه ضعف اخلاقی نشان نداده‌اند؛ احساس آرامش و غرور می‌کنم……و امید آنکه در آینده هم ایرانی مثل ایرانی گذشته ملامت ناپذیر بماند و از بین نرود.»

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ما با عروسمون اینکار و کردیم سوار گردنمون شده پایین هم نمیاد

عه؟؟ 

پس نکن اینکارو 

من برای افراد نمک شناس و قدر دان اینو گفتم،  مادرشوهر خودم اینجوره هیچ وقت هم سوارش نشدم احترامش پیشم بیشتر شده. 

البته درست میگی چون زن داداش بزرگ خودم هم اصلا نمیبینه این محبت هارو.  اصلا حاضر نیست قبول کنه ما خوبی در حقش میکنیم همش میخواد بد جلوه بده ما رو. 

استارتر حواست به ظرفیت زن داداشتون باشه.

🤩

طبق تجربیات خودم میگم به مامانمم اینارو گفتم😂

کارای خونشو خودش انجام بده یا خودم به هیچ وجه به عروس نگه بیا کارامو کن یا انتظار داشته باشه.هر جا میره یا سوغاتی نیاره یا یه شکل واسه دوتا عروس بیاره.طرفداری پسراشو نکنه .هفته ای یکبار زنگ بزنه.هفته ای یکی دوبار بیان اما مامانم اصلا بدون دعوت نره.گه گداری بهشون یه چیزایی بده که نگن بی خیالمونه.

مامانم کلا دختریه و کاری به پسراش نمیگه حتی الان که مجردن .

کلا مامانم فوق العاده کم حرفه ونیش زدن بلد نیست 

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

يه نكته مهم اينكه تا دعوتش نكردن پا نشه بره خونه عروس از نظر من مادر شوهر بايد برا خودش ارزش قايل شه و خودشو آويزون پسرش نشون نده همچنين محتاج كمك عروس تا ميتونه كلاس خودشو حفظ كنه و با دخالت و توقع بيجا خودشو كوچيك نكنه كه بعدم عروس بهش بي احترامي كنه 

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!

كلا بهتره تو دعوا بين عروس و داماد دخالت نكنه و يا نهايتن بي طرفانه از دو طرف بخواد كه كوتاه بيان اما اگه واقعا پسرش كاراي نا حق انجام ميده الكي پشتش در نياد و تذكر بده ديدم پسر حتي خيانت كرده مادر ازش دفاع كرده عروسو مقصر دونسته كلا سخته مادر باشي و عادل

فقط احترام. اصلا مادرشوهر و عروس با هم صمیمی بشن اشتباهه. اگه هم کسی با مادرشوهرش دوسته خیلی موردش کمیابه. 

برای اینکه عروسش دوستش داشته باشه کمتر از روابط و حرفا بین پسرش و عروسش پرس و جو کنه. نظرات هرچی کمتر بشه عزیزتره. 

من خودم خیلی حساس هستم . حتی اگه مادرشوهرم نظر خوب هم بده نمی تونم بپذیرم احساس می کنم از روی منظور می گه. ولی نسبت به مادر خودم اینجور نیستم. 

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.

احترام متقابل.

عدم دخالت و دستور بده این کارو کن این کارو نکن... فوقش پیشنهاد بده فلان کار رو کنی بهتره بازم خودتون میدونید....

هر جا سفر خواستن برن خرید برن بیرون برن  همراه داداشت و عروستون نره.. اگر خواهر برادر کوچکتر داری هم بچه ها رپ دنبال عروس داماد راه نندازه..

رسم و رسومات بجا بیاره در حد توان و ابرومندانه.. 

جلو داداشت عیب های عروس رو نگه... حتی شده به خود عروس بگه در موقعیت مناسب بهتر از اینه که در نبودش به داداشت بگه...

جلو فامیل و دوست و اشنا در حد تعادل از عروسش خوب بگه...

متقابلا اگر عروس فهیم باشه قدر میدونه و همین رفتار رو برای مادر شما هم انجام خواهد داد.

دلم میخواست تا عید مامان بشم ولی نشد... دلم بی بی چک مثبت میخاد....ازمایش مثبت...خرید سیسمونی....تیکر بارداری ...نمیدونم کی انتظار تموم میشه