2777
2789
عنوان

بچه ها اون تایپکه بود که

214 بازدید | 30 پست

ک براتون تعریف کردم

اصلا بزارید از اول بگم

وقتی بچه بودم شاید ۱۴ سال و اینا تو همسایگیمون ی پسری بود از خودم ی سال بزرگتر

بعدش ی جوری ب من ابزار علاقه نشون میداد چند بار

منم روش کراش زدم🥲👊

حالا جالبه پسره دو رگه بود و استایلش و ظاهرشم خوب بود واقعا 

بعدش مدتی کوتاه رویش کراش بودم ولی عجیب اون ری اکشن نشون نمی‌داد🥺

منم گفتم ولش کن و از ذهنم پاکش کردم

اما چند وقت بعد از اینکه حذف شد از لیستم😂خودش رو من کراش زد و انقدر بهم توجه میکرد ک خدا میدونه اما من ولش کردم به حال خودش😀💜

حالا بعد این همه سال که حدودا ۱۲ یا ۱۳ سال میگذره ، هفته پیش رفته بودم خونه مامانم دیدمش

و واقعا سر و وضع خوبی بهم زده بود 

حالا وقتی خودش منو دید یکم خجالت کشید

اما مامانم میگه دو روز پیش اومده جلو خونه ببینه من هستم یا نه 

مامان پسره هم که تو کوچه مامانمو دیده پرسیده ک دخترتون مجرده و قصد ازدواج داره یا نه

چیکار کنم🎀

من این تایپکو گذاشته بودم 

دیروز پسره ازم خواستگاری کرد🫀🦢

نمیدونم چی بگم

اگه خواستین بگم چطور خواستگاری کرد

عه چ باحال بگو

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

خب معلومه قصد هواستگاری داره بزارین بیاد تا بعد خدا چی بخواد

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخترای مردم تو کوچه و همسایه هم خاطرخواه دارن اون وقت هیچکی سمت من نمیاد خار دارم آخه یه وقت میخوره ...

عزیزمم 

نه این طور نیست انشالله شما هم کِیس مورد نظرتو پیدا میکنی🫀💜

اووووومااای گاااد🥺من به جات بودم قبول میکردمحالا چرا بعد این همه سااال. شناختی داری از پسره؟بعد از ...

بله میشناسمش🙂

پسر خوبیه و تحصیل کرده و پولداره

تازه بابابزرگش کره ای بوده که تو ایران زندگی میکرده میاد ی خانم ایرانی رو میگیره بعد بچه شون هم که میشه بابای این پسره میاد با ی خانم ایرانی دوباره ازدواج میکنه و نتیجه اش میشه همین پسر

من ب هرکس گفتم گفتن قبول کن بعضیا هم تعجب کردن 🎀🫀

خودم احساسمو نمیفهمم چیه 

آخه اون موقع بچه بودم ولی هر چی فکر میکنم حس میکنم الان با بقیه فرق داره برام🥲🥲

عه چ باحال بگو

باشه 😘

دیروز صبح یه پیام اومد روی گوشیم که: میشه باهاتون کوتاه صحبت کنم

منم نشناختم نوشتم شما

بعدش زنگ زد:گفتش که من فلانی ام و خودشو معرفی کرد گفتش میخوام یه صحبت کوتاه باهاتون داشته باشم

منم چون رفتارای مامانش و خودشو دیده بودم متوجه شدم و گفتم نمیشه و نمیتونم

ولی گفت وقتتو نمیگیرم و اگه بیای مدیونتون میشم

منم قبول کردم 

ساعت ۵ توی یکی از کافه گلخونه های محله مون رفتم

احوال پرسی و اینا کردیم و از احوالش گفت ک چیکارا میکنه و زندگیش چطوره منم گفتم ک چیکارا میکنم

بعدش گفت(البته جمله هاشو دقیق یادم نیست ولی چیزایی ک یادم موند):من واقعا میخوام جدی و مردونه رفتار کنم

من از وقتی ک شما رو دیدم خاطراتم زنده شد و احساس کردم یه تیکه جدید به قلبم اضافه شد و نمیدونستم توی بچگی چی بهش میگن ولی میخوام راست و صادقانه بگم بهت علاقه دارم.نه برای تفریح  ..برای زندگی ..ازت میخوام باهام ازدواج کنین هر وقت جوابت قطعی شد بگو

بعدش من از اونجا اومدم بیرون 

یه جور احساس خجالت یا عجیب داشتم

نمیدونم چی بگم

برای دوستم که تعریف کردم :برام نوشت :عوضی هیچکس نمیاد تورو بگیره منو مسخره نکن🤬😭

به مامانمم گفتم گفتش تصمیم با توعه

هنوز روم نمیشه به بابام بگم

چیکار کنم🥲🥲

جواب خودم یه جورایی مثبته اما هنوز نیمدونم

راستی قیافه ش به کره ای ها میخوره چشم بادومی ها ،،😂

یجورایی

ببین صورتش سفیده مث کره ای ها موهاشم مشکیه و همه جوره به کره ایا رفته غیر از چشم هاش که به مامانش و ما ایرانی ها رفته بادومی نیست. 😅🥲🌸

قدش فکر کنم حدودا هفت هشت سانتی حدودا باید ازم بزرگتر باشه🤔

اگه خدا خواست و تصمیم به ازدواج گرفتم قدشو ازش میپرسم🤭