2777
2789

من خواستگار کمتر از فوق لیسانس راه نمی‌دادم همونارم رد می‌کرد دکتر و مهندسی ک چندتا شرکت ثبت کرده و مشاور شورای شهر و .... 

تا اینکه همسرم اومد خواستگاری همون جلسه اول با قاطعیت رد کردم 

۲۷ سالم بود حسابی داشتم درس میخوندم زیبا و بی بی فیس بودم و هیچ احتیاج روحی ای به ازدواج و .. نداشتم 

حرف هیچ کسی ام گوش نمی‌دادم تا اینکه یه روز داییم اومد خونمون گفت چرا خواستگاراتو رد میکنی تو باید ازدواج کنی تو مثل دختر برادرزن من ( چندین ساله مهندسه تو سوئد و تدریس میکنه ) نیستی ک بگی نمیخوام ازدواج کنم اون خودش صدتا مرده 

این حرفش بقدری منو له کرد بقدری خرد کرد ک همونجا تصمیم گرفتم به همسرم ک یک هزارم خواستگارامم نبود بله بگم و باید لبخند برم آزمایش و ... و بعد بیام سوتی های همسرم رو تو خونه تعریف کنم و هارهار بخندم 

خواهرم کپ کرده بود ک با وجود این سوتی ها چرا ناراحت و پشیمون نیستی 

خبر نداشت جوری از خودم و اهدافم گذشتم که خودمو لایق هیچی نمیدونم اونم بعد ۱۰ سال مقاومت و خواستگار رد کردن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کار خوبی کردی 

تاپیک آخر منو ببینی به حرفم میرسی

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه داییتون حرفش نادرست بوده، درش شکی نیست. ولی شما هم خیلی واکنشتون به این حرف بیش از حد بوده و از روی احساسات...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

عزیزم ببخشید اینو میگم ولی شما خودت مقصری 

حرفشون اونقدر وحشتناک نبوده که به خاطرش ایندت رو خراب کنی 

میتونستی خیلی راحت نشنیده بگیری، مردم حرف زیاد میزنن، این ما هستیم که باید تصمیم نهایی رو بگیریم 

بیشتر به نظر میاد به خاطر نارضایتی از شرایط یا دلایل دیگه دنبال مقصر هستید 

اینکه داییتون حرفش نادرست بوده، درش شکی نیست. ولی شما هم خیلی واکنشتون به این حرف بیش از حد بوده و ا ...

۱۰ سال هیشکی نتونست نظر منو تغییر بده این خیلی بد تحقیرم کرد اخرسرم خالم زنگ زد گفت داییم میگفت چهرشم تغییر کرده شادابیش از بین رفته نسبت به چند سال قبل

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40