2777
2789
عنوان

بهم میگه میخوام بوس و بغل کنم😶

370 بازدید | 24 پست

خب با هم صحبت کردیم یه مدت پشت تلفن

گفت که میخواد حضوری قرار بزاریم و سوار ماشینش شم و بوس و بغلم کنه بگردیم 

منم گفتم نه تا زمانی که محرم نیستی و مطمئن نیستم شوهرمی، حق نداری حتی بهم دست بزنی ولی حضوری با هم صحبت می کنیم و قرار میذاریم و ملاقات داشته باشیم

مذهبی نیستم ولی خب همچین عقیده ای دارم

اونم گفت کو تا ۱۰ سال که صبر کنم درسام تموم شه بعد بیام ازدواج کنم. یه مرد چطور تا ۱۰ سال واسه یه لحظه رمانتیک صبر کنه. اینطوری حس پوچی میده.

La

اصلا جایگاهی بنام رل و دوست پسر و پارنتر و اکس ارزش نداره ورود کنی آسیب صدمات داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ماشینم امن نیست

خیلیا گفتن برای اشنایی اونم دفعه اول با ماشین دور دور بودن، پسرا بهشون تجاوز کردن

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

خیلیییی حرف دارم ایکاش میشد ویس بدم😂🤦🏻‍♀️

اولا که ۱۰ سال برای ازدواج؟

خیلییییییه که با «هدف ازدواج»بری تو رابطه و ۱۰ سال صبر کنی

دوما خب معنی دوستی این نیست دیگه طبیعیه وقتی شما چنین اعتقادی داری نباید وارد رابطه دوستی بشی یا به صورت سنتی باید ازدواج کنید یا با افرادی که قصد ازدواج دارن به دوره‌ی خیلی کوتاهی آشنا بشید

اوت ب درک واقعا تو خودت حوصله داری ۱۰ سال صبر کنی اون بیاد بگیرتت مگ تخم پسر خوب ملخ خورده

پسر خوبیه ولی حس می کنم بادوام نیس که بگم آره این تا آخر وام وایمیسته 

خب وضعش خوبه براش مهم نیس

La

اوت ب درک واقعا تو خودت حوصله داری ۱۰ سال صبر کنی اون بیاد بگیرتت مگ تخم پسر خوب ملخ خورده

حالا مگه این پسر خوبه که هنوز یکبار حضوری کسی را ندیده میخواد تو ماشین قرار بزاره و بوس میخواد؟پسر با دختر که میخواد ازدواج کنه همچین قراری میزاره؟ این ی بیشرف لاشی بیش نیست.

کافه، پارک شلوغ، یا پیاده رویگزینه ماشین و خونه رو انتخاب نکن

گفتم خب بیرون ملاقات کنیم صحبت کنیم ولی به هم دست نزنیم اینم خوشش نیومد گفت اینطوری سطحی هس اونم تا ۱۰ سال

La

خیلیییی حرف دارم ایکاش میشد ویس بدم😂🤦🏻‍♀️اولا که ۱۰ سال برای ازدواج؟خیلییییییه که با «هدف ازدواج» ...

عزیزم برام مهم نیس چن سال صبر کنم

عشق برام مهمه میتونم چن ساله واسش بمونم 

خب اگه میخواد زودتر بیاد بگیره

واسه یدونه بوس و بغل و شهوت قرار نیس بگم تو برو نفر بعدی بیاد

La

عزیزم بوس و بغل داخل رابطه عادیه وگرنه عشق و علاقه شکل نمیگیره 

دوستمم مثل تو بود می‌گفت نمیرم دیت سه سال با طرف بود یک سال اول و نرفت یک سال دوم وقتی می‌رفت دیت بغل و بوس و دست اینا خبری نبود سال آخر دیگه همو بغل و بوس میکردن وقتی جدا شدن فهمیدیم دوسال اول با یه دختر دیگه بوده(به دوستم خیانت میکرده)و همونقدری که رفیقم واسش تنگ بازی درمیاورد و ادا در میاورده و نمی‌رفت پیشش اون یکی دختره گشاد بازی درآورده و هرروز پیشش بوده و دوسال با اون دختره بوده 

عقیدت رو دوست دارم قشنگم خیلی خوبه که اینجوری هستی ولی پسرا این عقیده رو قبول ندارن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

گفتم خب بیرون ملاقات کنیم صحبت کنیم ولی به هم دست نزنیم اینم خوشش نیومد گفت اینطوری سطحی هس اونم تا ...

عزیزم، جنس پسرا اینجوریه که از رابطه دنبال نفع شخصی جنسی هستن، برخلاف دختر که رابطه رو برای مبنای احساس عاطفی شروع میکنه و ادامه میده 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍