2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر عقدی تون هست؟ یا دوست پسر ووو

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

سلام نامزدیم عقد نکردیمشیشه

پس الکی خودت حیرون نکن بزارش کنار آسیب میبینی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

کاش میتونستم. دوساله درگیرشم دارم آب میشم

درگیر احساست نباش درگیر عقلت بشو ک عاقلی داشته باشه دیگ آسیب وصدمات نبینی  نمیدونم اهل شعر هستین یا نه یه چیر خیلی ساده قابل درکی و کاربردی  گفته ک تمرکز کن یادت بمونه این همیشه   یه جایی فروغ فرخ زاد میگ ک دلت رو بتکان اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همان جا بمونه فقط از لابه لای اشتباه هایت‌  یک تجربه رو بیرون بکش و قاب کن و بزن به دیوار دلت اینجا بیشتر تمرکز کن میگ ک اشتباه کردن اشتباه نیس در اشتباه ماندن اشتباه هست!!!

خانوادش نسبت به شما برای ایشون دلسوزترن از این بابت احساسی فکر نکن اگه مصرف کننده هم هست بیشتر فکر کن مواد خونه خراب کنه هرکسی هم تا اون اندازه جرئت نداره که بتونه کنار بزارتش

سوروشدو نقدر سئویرسن منی؟ چوخ فیکیرلشدیم جاواب تاپامادم ! اما ایندی سوروشسا ، دییرم اذربایجان قدر سئویرم سنی

خانوادش نسبت به شما برای ایشون دلسوزترن از این بابت احساسی فکر نکن اگه مصرف کننده هم هست بیشتر فکر ک ...

خانوادش هم میگن ولش کن دلتو خاک کن این اگه دوستت داشت سمت مواد نمیرفت 

خودش الان بشدت از من کینه ای شده فقط بمن زنگ میزنه و تهدید میکنه به جدایی و اینکه تلافی میکنم سرت، چون که براش سند جور نکردم 

درگیر احساست نباش درگیر عقلت بشو ک عاقلی داشته باشه دیگ آسیب وصدمات نبینی نمیدونم اهل شعر هستین یا ...

هم عاشقشم هم میترسم ازش 

بهم خیلی کینه بدل گرفته که کاری نکردم براش. فقط بمن زنگ میزنه گوشیش هم دست منه