2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 54 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله دغدغه های زندگیتون در همین حد بمونه 🌺

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
هم نمیزاره رفت و امد کنم و هم خانواده ام اینو نمیفهمن که شوهرم این بچه و طرز تربیتش رو قبول نداره هر ...

عزیزم به همسرت بگو الان ما میتونیم تعیین کنیم بچه تو چه محیطی باشه دو روزه دیگه که بره مدرسه و تو جامعه کاری از شما بر نمیاد پس بهتره انقدر پاستوریزه بار نیاد 

بچه ات چهار روز ديگه ميره مدرسه

ممكنه همكلاسي هاش بد دهن و بي تربيت باشن

ايا شوهرت ميتونه نذاره بچه ات بره مدرسه؟؟؟؟؟!!!!!

جامعه پراز ادمهاي با ادب و بي ادب هستش

ادمي كه اصالت خانوادگي داشته باشه ذات خودشو حفظ ميكنه

شمام به خانم برادرتون بگو كه بچه اش از دسشويي مياد بو ميده و شما متوجه ميشيد يا بگو كه حرف زشت ميزنه

الان همون بچه برادر زاده شوهرت بود هم همینو میگفت ؟

شاید برادرتم رفتار بچه سمارو دوست نداره‌‌ولی نباید خونه خانوادط نره..به نظر من اینا بهانس واسه قیچی کردن خانواده و رفت و آمد..وگرنه هر کسی احترام داره

اونوقت چه دلیلی داره به اینکه نزاره بری..سما که۲۴ یاعته نمیخوای اونجا باشی‌..هر کسی تربیت بچش دست خو ...

خب میگه من نمیخوام بچه هام بی تربیت بشن یا فضول بشن مثلا پسرم شب نا صبح کارتون میبینه نقاشی با پسر همسایه بازی میکنه با خواهرش بازی میکنه وقتی از مدرسه میاد میشینن ایمس باکس بازی میکنن ولی اون یا میپره یا اسباب بازی میریزه یا بزن بزن بازی میکنه کلا اهل بازی بچگامه اروم نیس وسط بازی هم بلد نیس دوست مقابلش رو با زبون خوش صدا کنه همس با اسم جیوانات مثلا امیر معذرت میخوام پدرسگ بیا اینجا قایم شو‌ اون روز خونمون بود به پسرم میگه مانانت گوشی بهت نمیده من جایی تو بودم خودمو میکشتم با چاقو میزدم تو‌شکمم میمردم

خب میگه من نمیخوام بچه هام بی تربیت بشن یا فضول بشن مثلا پسرم شب نا صبح کارتون میبینه نقاشی با پسر ه ...

وای چه بچه بد و خطرناکی

جدا از تربیت بچه های خودت .جدی با داداشت حرف بزن اوضاع بچش وخیمه حتما باید رسیدگی بشه

انشالله دختر دومم به سلامتی بیاد بغلم
عزیزم به همسرت بگو الان ما میتونیم تعیین کنیم بچه تو چه محیطی باشه دو روزه دیگه که بره مدرسه و تو جا ...

میگه مدرسه میره بزرگتر شده میفهمه خوب و بد چیه پلی الان بچه اس هرچی بشنوه میگه