2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 54 پست
الان همون بچه برادر زاده شوهرت بود هم همینو میگفت ؟

خونه ی ‌ پدریش بچه کوچیک ندارن برادراش هم خونشون جداس اونها به نسبت با برادرزاده ام خیلی بهترن بازیگوشی دارن ولی بی ادب نیستن

ببین عزیزم پس سعی کن رابطت باهاش محدود کنی خونه مادرت هم میخوای بری به شوهرت بگو بیا با هم بریم اگه مخالفت کرد بگو پس من بدون تو نمیرم اینجوری میفهمه که شما چقدر ارزش براش قائل هستین شاید قبول نکرد اگه قبول نکرد شرایط برای مادرتون توضیح بدین و شما از مادرتون درخواست کنید بیاد خونتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ات چهار روز ديگه ميره مدرسه ممكنه همكلاسي هاش بد دهن و بي تربيت باشن ايا شوهرت ميتونه نذاره بچ ...

چندبار گفتم به خدا ولی میگه چکارش کنم بزرگ میشه درست میشه 

استارتر عزیز شما یا شوهرتون نمی توننین اون بچه رو تغییر بدین،،رفت وامدو میتونین با پدر مادر تون داشته باشین خونه برادرت کمتر برین،،پدر ومادرتونم بیان خونتون بدون اونا

اللهم عجل لولیک الفرج
وای چه بچه بد و خطرناکی جدا از تربیت بچه های خودت .جدی با داداشت حرف بزن اوضاع بچش وخیمه حتما باید ...

گفتیم اونم میگه من ک همیشه نیستم سرکارم دست مادرشه چکار کنم

[QUOTE=55052133]راستی یه سوال ایکس باکس مگه بازیاش بالای۱۸ سال نیست...یکی از دوستای من داره میخواستم واسه هلیا بخرم ...[/پسرم چهارسالشه ماشین بازی هست موتور بازی خونه سازی که خودش بازی میکنه با خواهرش که ده سالشه ولی مثل کشتی کج و بوکس و‌ تیکن فق من و باباشون بازی میکنیم وقتی خواب باشن اخر شب 

استارتر عزیز شما یا شوهرتون نمی توننین اون بچه رو تغییر بدین،،رفت وامدو میتونین با پدر مادر تون داشت ...

چندبار اومدن ولی خب توقع دارن منم برم دیگه نمیشه فقط اونها بیان فاصلمون هم با هم بیست دقیقه اس با ماشین موندم هم حق با شوهرمه و نمیتونم ناراحتش کنم و هم خانواده ام