خانمها راهنمایی لطفا....شوهر من خیلی ادم خوبیه خیچی برام کم نزاشته دوتا بچه داریم عاشقشونه فکر کنید دیشب اب پرتقال گرفتم اخر شب مه خوابیدن باهم بخوریم قبول نکرد گفت از گلوم پایین نمیاد بچه ها نباشن کلا اینمو گفتم که بگم علشق خونه و زندگیشه مرد خانواده دوستیه قبل تز ازدواج خیلی سربه هوا بود و بی بند و بار ولی از شروع زندگی از این رو به اون رو شد نمیگم هم که من خیلی کدبانو هستم و من درست کردم اخلاقش رو نه همچین چیزی نیس اتفاقا خودش از من ۱۱سال بزرگتره و همچین آدمی هم نیست که فقط دستور میده و انتظار اطاعت داره تو همه ی موارد نظرمنومیپرسه تنها مشکل خانواده ی منه نمیزاره برم خونشون و دلیلش هم زن داداشم و بچه اشه خیلی خانواده ام رو دوست داره و بهشون احترام میزاره ولی خونه ی داداش بزرگم طبقه ی بالای خانواده ام میشینن زن داداشمم اصلا ادم بدی نیس فقط طرز تربیت خانوادگیش با ما فرق میکنه
ببین عزیزم پس سعی کن رابطت باهاش محدود کنی خونه مادرت هم میخوای بری به شوهرت بگو بیا با هم بریم اگه مخالفت کرد بگو پس من بدون تو نمیرم اینجوری میفهمه که شما چقدر ارزش براش قائل هستین شاید قبول نکرد اگه قبول نکرد شرایط برای مادرتون توضیح بدین و شما از مادرتون درخواست کنید بیاد خونتون
استارتر عزیز شما یا شوهرتون نمی توننین اون بچه رو تغییر بدین،،رفت وامدو میتونین با پدر مادر تون داشته باشین خونه برادرت کمتر برین،،پدر ومادرتونم بیان خونتون بدون اونا
[QUOTE=55052133]راستی یه سوال ایکس باکس مگه بازیاش بالای۱۸ سال نیست...یکی از دوستای من داره میخواستم واسه هلیا بخرم ...[/پسرم چهارسالشه ماشین بازی هست موتور بازی خونه سازی که خودش بازی میکنه با خواهرش که ده سالشه ولی مثل کشتی کج و بوکس و تیکن فق من و باباشون بازی میکنیم وقتی خواب باشن اخر شب
استارتر عزیز شما یا شوهرتون نمی توننین اون بچه رو تغییر بدین،،رفت وامدو میتونین با پدر مادر تون داشت ...
چندبار اومدن ولی خب توقع دارن منم برم دیگه نمیشه فقط اونها بیان فاصلمون هم با هم بیست دقیقه اس با ماشین موندم هم حق با شوهرمه و نمیتونم ناراحتش کنم و هم خانواده ام