2777
2789

خودم ی گردنبند هدیه گرفته بودم که فقط مامانم میدوست طلاعه ی روز گذاشتمش تو کمد خوابیدم صبح که خواستم بندازمش نبود دیگه هرچی گشتیم هیچی

یبار نصف زنجیر گردنبد مامانم خیلی بیخود کنده شده بود و آخرم پیدا نشد🤷🏻

الان کل گردنبده نیست شمشم بود

مامانم واقعا داره دور از جون سکته می‌کنه

بنظرتون اینا چی شدن کجان آخه

چیزی نیست نترس احتمالا جنه🦦🧋

چنل روزمرگیم توی بله : @fararazbale. . . دلم میخواد شبا،وقتی داری میخوابی،آخرین چیزی که توی ذهنت میاد و بعدش چشات بسته شه این باشه که من چقدر دوستت دارم ...بعدش با یه لبخند گنده روی صورت قشنگت بخوابی قشنگ ترین پسر دنیا...جون منی💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رفت و امد دارین تو خونه؟

اتفاقا نه اصلا

وقتایی که بابام از سرکار بیاد شاید ی چندباری عمه ها و عمو هام بیان و برن که اکثرا مسن و سن و سال دارن

البته در هر صورت که به اونا شکی نیست

جن طلا دوستفقط طلا می بره🙂

احتمالا یه بچه جن کوچولوی شیطونه اونا رو میبره برا مامانش 🦦🧋

چنل روزمرگیم توی بله : @fararazbale. . . دلم میخواد شبا،وقتی داری میخوابی،آخرین چیزی که توی ذهنت میاد و بعدش چشات بسته شه این باشه که من چقدر دوستت دارم ...بعدش با یه لبخند گنده روی صورت قشنگت بخوابی قشنگ ترین پسر دنیا...جون منی💙

نمی‌ترسم می‌خوام آگاه بشمممکنه همچین چیزی یا خرافس

عزیزم من شوخی کردم،معلومه که جن نیست

من فکر میکنم پیدا میشه

نصفه زنجیر هم قابل فروش،  اگه رفت و آمد فامیل و دوست تو این مدت نداشتین متاسفانه بین اعضای خانواده یکی پول لازم بوده احتمالا ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز