2777
2789
عنوان

کالابرگ

398 بازدید | 26 پست

خانما دهک چهار تا هفتو دادن یان برا شما اومده؟؟

شماره ی مغازه‌ دارو داشتم الان دیدم استوری گذاشته ک‌ شارژ شد

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

۶و۷ ک گفتن ۶ مرداد شارژ میشه

۴.۵ فقط امروز

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ و ۴ 

امروز دادن

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

امروز واسه دهک ۴ و ۵ شارژ میشه فقط فک کنم

نمیدونم دهک چندیم فقط می‌دونم از چهار ب بالا چطور بفهمم

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

۶و۷ ک گفتن ۶ مرداد شارژ میشه۴.۵ فقط امروز

تا سه ماه باید هر دهکو یکی یکی طول بدن 

از کجا باید بفهمم دهک چندم عزیزم؟

استوری گذاشتن ک این هفته شارژ میشود دیگ نمیدونم

من استوری دیدم شارژ شد برا کسی هم کشیده بود 

مال تیرماهه؟

مال امروزه دیگه کفتن سی ام میدن

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بر حسب چی دهک گذاری میکنن ؟

خودمم نمیدونم والا

ما پارسال ۹ بودیم

ی خونه ونصفی داریم😂یه ماشین داراییمون تغییر نکرد امسال شدیم دهک ۷ 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️