2821
2789
عنوان

کالابرگ

399 بازدید | 26 پست

خانما دهک چهار تا هفتو دادن یان برا شما اومده؟؟

شماره ی مغازه‌ دارو داشتم الان دیدم استوری گذاشته ک‌ شارژ شد

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۵ و ۴ 

امروز دادن

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

امروز واسه دهک ۴ و ۵ شارژ میشه فقط فک کنم

نمیدونم دهک چندیم فقط می‌دونم از چهار ب بالا چطور بفهمم

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

۶و۷ ک گفتن ۶ مرداد شارژ میشه۴.۵ فقط امروز

تا سه ماه باید هر دهکو یکی یکی طول بدن 

از کجا باید بفهمم دهک چندم عزیزم؟

استوری گذاشتن ک این هفته شارژ میشود دیگ نمیدونم

من استوری دیدم شارژ شد برا کسی هم کشیده بود 

مال تیرماهه؟

مال امروزه دیگه کفتن سی ام میدن

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بر حسب چی دهک گذاری میکنن ؟

خودمم نمیدونم والا

ما پارسال ۹ بودیم

ی خونه ونصفی داریم😂یه ماشین داراییمون تغییر نکرد امسال شدیم دهک ۷ 

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

2790
2823
2791
2779
2792