2777
2789
عنوان

نماز حاجت امام سجاد علیه السلام🌱

390 بازدید | 12 پست

دستورش رو توی نت دیدم  

پست بعدی میذارم

امروز هم به روایتی شهادت ایشون هست 

اگر خوندید به یاد منم باشید لطفا زودتر گره از مشکلم باز بشه😭😭ممنونم 

اللهم عجل لولیک الفرج 

در رکعت اول بعد از حمد سوره زلزال

در رکعت دوم بعد از حمد سوره نصر

در رکعت سوم بعد از حمد سوره کافرون

در رکعت چهارم بعد از حمد سوره توحید

و بعد از سلام نماز رو به آسمان این دعا را می‌خواند:

اَللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِأَسْمَائِکَ اَلَّتِی إِذَا دُعِیتَ بِهَا عَلَى مَغَالِقِ أَبْوَابِ اَلسَّمَاءِ لِلْفَتْحِ اِنْفَتَحَتْ

خداوندا! تو را قسم می‏دهم به اسمائی که اگر بر در‌های بسته آسمان بخوانی باز می‏شود

وَ إِذَا دُعِیتَ بِهَا عَلَى مَضَایِقِ اَلْأَرَضِینَ لِلْفَرَجِ اِنْفَرَجَتْ

و اگر برای گشاده شدن تنگی‏های زمین‏ها بخوانی، گشاده می‏گردد

وَ أَسْأَلُکَ بِأَسْمَائِکَ اَلَّتِی إِذَا دُعِیتَ بِهَا عَلَى أَبْوَابِ اَلْعُسْرِ لِلْیُسْرِ تَیَسَّرَتْ

و به اسماء تو که اگر برای مشکلات بخوانی آسان گردد

وَ أَسْأَلُکَ بِأَسْمَائِکَ اَلَّتِی إِذَا دُعِیتَ بِهَا عَلَى اَلْقُبُورِ لِلنُّشُورِ اِنْتَشَرَتْ

و به اسمائی که اگر بر قبر‌ها بخوانی برانگیخته می‏شوند

صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اِقْلِبْنِی بِقَضَاءِ حَاجَتِی

بر محمد و آل او درود فرست و مرا حاجت روا بازگردان.

امام سجاد (ع) فرمود: به خدا سوگند هیچ‌کس پس‌ازاین عمل قدم برنمی‌دارد مگر آن‌که حاجت او روا گردد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در رکعت اول بعد از حمد سوره زلزالدر رکعت دوم بعد از حمد سوره نصردر رکعت سوم بعد از حمد سوره کافروندر ...

عالی بود خدا خیرتون بده.
خدا توفیق عطا کنه منم بخونم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

عالی بود خدا خیرتون بده.خدا توفیق عطا کنه منم بخونم.

قربونت برم 

خوندی به یاد منم باش لطفا خواسته ای که دارم به صلاحم بشه و برآورده بشه😭🙏🏻

منم به یادتون هستم سر نماز اگر لایق باشم 

در مکارم الاخلاق صفحه ۳۳۸ روایت است که وقتی گرفتاری و مشکلی برای امام سجاد (ع) پیش می‌آمد ایشان به پشت‌بام می‌رفت و ۴ رکعت نماز (به صورت دو نماز دورکعتی) می‌خواند.

در رکعت اول بعد از حمد سوره زلزال

در رکعت دوم بعد از حمد سوره نصر

در رکعت سوم بعد از حمد سوره کافرون

در رکعت چهارم بعد از حمد سوره توحید

و بعد از سلام نماز رو به آسمان این دعا را می‌خواند:

اَللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِأَسْمَائِکَ اَلَّتِی إِذَا دُعِیتَ بِهَا عَلَى مَغَالِقِ أَبْوَابِ اَلسَّمَاءِ لِلْفَتْحِ اِنْفَتَحَتْ

خداوندا! تو را قسم می‏دهم به اسمائی که اگر بر در‌های بسته آسمان بخوانی باز می‏شود

وَ إِذَا دُعِیتَ بِهَا عَلَى مَضَایِقِ اَلْأَرَضِینَ لِلْفَرَجِ اِنْفَرَجَتْ

و اگر برای گشاده شدن تنگی‏های زمین‏ها بخوانی، گشاده می‏گردد

وَ أَسْأَلُکَ بِأَسْمَائِکَ اَلَّتِی إِذَا دُعِیتَ بِهَا عَلَى أَبْوَابِ اَلْعُسْرِ لِلْیُسْرِ تَیَسَّرَتْ

و به اسماء تو که اگر برای مشکلات بخوانی آسان گردد

وَ أَسْأَلُکَ بِأَسْمَائِکَ اَلَّتِی إِذَا دُعِیتَ بِهَا عَلَى اَلْقُبُورِ لِلنُّشُورِ اِنْتَشَرَتْ

و به اسمائی که اگر بر قبر‌ها بخوانی برانگیخته می‏شوند

صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اِقْلِبْنِی بِقَضَاءِ حَاجَتِی

بر محمد و آل او درود فرست و مرا  حاجتروا بازگردان.

امام سجاد (ع) فرمود: به خدا سوگند هیچ‌کس پس‌ازاین عمل قدم برنمی‌دارد مگر آن‌که حاجت او روا گردد.

ببینید ۲ نماز دو رکعتی هست تو پستی که گذاشتم نیوفتاده متنش کاملش رو دوباره گذاشتم

خدا خیرتون بده که متنشو گذاشتین که منم بتونم بخونم!
اینجور وقتا خیلی از کاربران عکسنوشته میذارن که واقعا دلم میگیره نمیتونم بخونم.
و ممنونم که متنشو گذاشتین با اعراب کامل و مناسب که نرم افزار بتونه برام بخونه.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

قربونت برم خوندی به یاد منم باش لطفا خواسته ای که دارم به صلاحم بشه و برآورده بشه😭🙏🏻منم به یادتون ...

خدا خیرتون بده. حاجت روا باشین به حق قرآن و اهل بیت.
برای سلامتی و ظهور امام زمان حسابی دعا کنین که با ظهور دنیا بهشت میشه.

عزیزم من بار اوله میخوام نماز بخونم برای حاجت روایی این نماز این رکعت ۱ و ۲ و ۳ و۴ که گفتید باید هرکدوم رو تو دو رکعت جدا بخونیم آره؟

بعد راستی وقتی بعد سلام اون دعا رو خوندیم که حاجتمون رو بگیم؟

عزیزم من بار اوله میخوام نماز بخونم برای حاجت روایی این نماز این رکعت ۱ و ۲ و ۳ و۴ که گفتید باید هرک ...

منم دقیق نمیدونم ولی خودم اینجوری خوندم 

بله ۲ نماز دو رکعتی جدا خوندم منم

یه نماز دیگ هم هست برای توسل به ایشون اینم توی اینستا دیدم میذارم براتون دستورش رو