2777
2789
عنوان

از جیش گرفتن

159 بازدید | 28 پست

خانما الان چند روزه دخترم میگ جیشش رو 

ولی شلوار بلد نیست پایین بکشه هرچی بهش میگم مقاومت نمیکنه حتما من باید برم 

یا چجور یاد بدم بشوره خودشو خیلی کوچیکه حس میکنم برا درک این موضوع

من پسرم یک سال شش ماهشههه 

بنظرت از پوشک میتونم بگیرمش یا ن قلق خاصی داره ک یاد بگیره؟؟میش ببگی برام‌ممنون میشم🥲

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشو بشوره ک رو چهار سالگی حساب کن 

از همون اول ک شلوار نمیکشه پایین بره جیش کن بشوره

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من پسرم یک سال شش ماهشههه بنظرت از پوشک میتونم بگیرمش یا ن قلق خاصی داره ک یاد بگیره؟؟میش ببگی برام‌ ...

من ی بار بازش گذاشتم اومد جیش کنه گفتم بدو بدو رفتیم یکی از این فرنگی های نوزاد گرفتم طرح جوجه گفتم جیش داشتی جوجو 

از اون ب بعد میگ ایش جوجو روزا پوشک نمیکنم 

چون افتضاح گرمه

ولی شبا هنوز کنترل نداره و پوشک میکنم

خودشو بشوره ک رو چهار سالگی حساب کن از همون اول ک شلوار نمیکشه پایین بره جیش کن بشوره

جدی ینی دوسال دیگ؟

چرا من فکر میکردم از پوشک بگیرم راحت میشم اینجور ک سختره

من ی بار بازش گذاشتم اومد جیش کنه گفتم بدو بدو رفتیم یکی از این فرنگی های نوزاد گرفتم طرح جوجه گفتم ...

چند سالشه؟؟ چند بار تمرین کردی تا گفت جیش دارم؟ 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
جدی ینی دوسال دیگ؟چرا من فکر میکردم از پوشک بگیرم راحت میشم اینجور ک سختره

واقعا فکر کردی بچه رو تو دوسالگی از پوشک میگیری خودش میره دسشوییی خودشو میشوره؟؟؟! 

دخترم چهال سالشه فقط میتونه جیششو بشوره دسشویی شماره ۲ هنوز نمیتونه خیلی مونده راحت بشی😂

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خیلی توقعت زیاده خب😂

خودت باید ببریش دستشویی 

همین که میگه که دستشویی داره کفایت میکنه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

من پسرم یک سال شش ماهشههه بنظرت از پوشک میتونم بگیرمش یا ن قلق خاصی داره ک یاد بگیره؟؟میش ببگی برام‌ ...

عزیزم الان زوده باید ارتباط نخاع و مثانه شکل بگیره بهش فشار نیار بعد باید فاصله از شیر گرفتن و ازپوشک گرفتن حداقل ۶ ماه بشه چون دوتا چالش بزرگ برای بچه هست 

من دخترم رو یکسال و شش ماهگی از پوشک گرفتم البته بگم کلا بعد از ۶ ماهگی تو خواب جیش نمی‌کرد و شب اصلا مای بی بی نمیشد یه مدت همکاری کرد باهام بعد دوباره خسته شد بعد دوباره بعد از دوسالگی از پوشک گرفتمش 

پسرم الان دوساله دوهفته ای هست که دارم از پوشک میگیرمش فعلا که همکاریش خوب بوده 

انسانیت......