2777
2789
عنوان

از جیش گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان زوده باید ارتباط نخاع و مثانه شکل بگیره بهش فشار نیار بعد باید فاصله از شیر گرفتن و ازپوش ...

من دخترم همزمان از شیر و پوشک گرفتم راحت کنار اومد

من دخترم همزمان از شیر و پوشک گرفتم راحت کنار اومد

اون لحظه شاید خودش رو نشون نده ولی در ناخودآگاهش آسیب میبینه چون حس وابستگی رو از دست میده 

بچه ها معمولا تا مدت ها خودشون رو شخصیت جدا از مادر نمیدونن و فکر میکنن با مادرشون یگانه هستن

انسانیت......

اون لحظه شاید خودش رو نشون نده ولی در ناخودآگاهش آسیب میبینه چون حس وابستگی رو از دست میده بچه ها مع ...

البته دخترم رو حدود چند ماهی بود شیر شب و روزش کم بود ینی فقط ی بار قفل خواب ظهر می‌خورد ی بار قبل خواب شب بقیش یواش یواش قطع کرده بودم 

ینی شب اصلا برا شیر بیدار نمیشد 

این دوبار هم با پوشکش قطع کردم دو روز قبل خواب بهونه گرفت بعد دیگ چیزی نگفت 

الان فقط خیلی دیر میخوابه از وقتی شیر رفته اون موقع ۱۱ می‌خوابید الان ۱،۲

البته دخترم رو حدود چند ماهی بود شیر شب و روزش کم بود ینی فقط ی بار قفل خواب ظهر می‌خورد ی بار قبل خ ...

وابستگیش به شیر کم بوده و زیاد اذیت نشده 

سعی کن زیاد بغلش کنی و زیاد باهاش بازی کنی حتما هر روز ببرش بیرون بزار تو محیط جدید باشه و شرایط جدید رو تجربه کنه تا کمی حالش بهتر بشه روی خوابش هم اثر داره 

انسانیت......

عزیزم الان زوده باید ارتباط نخاع و مثانه شکل بگیره بهش فشار نیار بعد باید فاصله از شیر گرفتن و ازپوش ...

وای من اصلا بلد نیستم و نمیدونم چیکار کنممم 

پسر من چون خیلیییی شیر نیخوره و اب فراوان میخوره اصلا ادرارش زیاد یکی میگفت دیگ پوشکش نکن‌نیم ساعت یک بار ببر ک جیش کنه پسر من بعضی موقع توی ده دقیقه دوبارجیش میکن لصلا ساعتشو نمیش کنترل کنم 🥲

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
وای من اصلا بلد نیستم و نمیدونم چیکار کنممم پسر من چون خیلیییی شیر نیخوره و اب فراوان میخوره اصلا اد ...

بچه ها با هم متفاوتن عزیزم باید صبر و حوصله داشته باشی ممکنه تو پروسه از پوشک گرفتن چند بار خودش رو خیس کنه یا خونه رو کثیف کنه نباید باهاش دعوا کنی یا طوری رفتار کنی که بترسه اول ممکنه همراهی نکنه ولی همون نیم ساعت یا یک ربع یبار ببرش دسشویی اگه از دسشویی میترسه بشونش توی قصری 

انسانیت......

بچه ها با هم متفاوتن عزیزم باید صبر و حوصله داشته باشی ممکنه تو پروسه از پوشک گرفتن چند بار خودش رو ...

مرسیی از وقتی ک گذاشتیی 

ببینم میتونم  نشونش بدم براخودمم خیلی سخته😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
فدات عزیزم چند سالشه؟

یک سال ۵ ماه

خیلی زوده عزیزم بزار از بچگیش لذت ببره

جدی؟؟ بهترر من همش میترسممم از پوشک بگیرمششش 

😂😂 خیلی سخته براممم 

ب حرفت گوش میدم میزارم دو سالگیش🤣