2777
2789

من‌نماز جمعه نرفتم الکی گفتم رفتم پرسید از کدوم در وارد شدی من موندم

گقت دروغ نگو صادق باش منم گفتم نرفتم ولی چون گفته بودن تو کانال ها بگید گقتم اونم همینو نوشت

اولشم الکی گقتم چادری ام🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ولی همه سوالات احکام رو درست جواب دادم

فک کنم رد بشم😭

نمیدونم چی زد برام ولی تهش ک پرسیدم چی میشه خندید گفت نوشتم اشتباه کرد قلط کرد

🤦‍♀️

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به من گفتن مسجد میری گفتم آره گفتن کدوم مسجد 

گفتن چند تا ستون داره 

خدا رحمم کرد یک عددی حدسی گفتم درست در اومد رنگ فرش هم از من پرسیدن

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بیچاره شدم😭

دیروز مصاحبه کردی ؟ ‌ومن رفیقم  دیروز عصر رفت بنده خدا 

عزیزم گفتن بگید رفتم ولی یکی دوبار باید رفت چون سوال میپرسن کسی بوده ازش پرسیدن فرشا چه رنگی بود

ای کاش بجای پرسیدن این چرت و پرتا یکم از مهارت و استعداد طرف مطمئن بشن که وضعیت اموزش پرورش انقد تاسف بار نشه

🤍🌱
واسه من ۹ سال پیش بود گفتم رفتم راهپیمایی قدس گفت بعد از راهپیمایی چیکار کردی گفتم برگشتم خونه باید ...

خیلی سخت میگیرن بخدا