2777
2789
عنوان

پریودی

80 بازدید | 13 پست

بچه ها بر دختر ۱۸ سالع عادیه پریودیش منظم باشه ولی یهو ۵ ماه پریود نشه؟ ۵ ماهه پریود نشدم ولی هم حالم بده هم بدن درد دارم از لحاظ روحی و جسمی حالم بده تمرکز صفررر ولی خونی نیس ۵ ماهه پریود نشدم قبلا شده بود وقتی اولین پریودیم بود ولی آخه الان!

خودت باش با وجدانی بیدار💗🥹🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنج ماه طبیعی نیست برو دکتر 

توی تاکسی نشسته ام راننده از دزدی ها میگوید و رانت خواری ها و امثالهم پیاده که میشوم سعی میکند ده هزار تومان بیشتر کرایه بردارد قصاب محل از مافیای گوشت میگوید و اوضاع خراب کشور و اینکه معلوم نیست عاقبتمان چه میشود حواسم که لحظه ای پرت میشود دویست سیصد گرم چربی قاطی گوشت در چرخ گوشت میریزد بقال محل اجناس تاریخ مصرف گذشته را جلوی دست میچیند به هوای اینکه نبینی و بخری میوه های خوب میوه فروش سوا شده و دو برابر قیمت فروخته می شود پزشک از خانواده بیمار تصادفی در حال مرگ ده میلیون پول نقد میخواهد تا برود داخل اتاق عمل در بانک شش باجه وجود دارد اما کلا یک نفر کار مردم را راه می اندازد استاد دانشگاه کتاب انگلیسی را ده صفحه ده صفحه به عنوان پروژه می دهد به دانشجویانش که ترجمه کنند و آخرش به نام خودش چاپش میکند به قول جناب امیرکبیر ابتدا فکر کردم مملکت وزیر دانا میخواهد بعد فکر کردم رهبر دانا میخواهد در آخر اما فهمیدم مملکت مردم دانا میخواهد

عزیزم حالا یه ماه نشه باز یه چیزی ۵ ماه مسلما باید تا الان دکتر میرفتی

چون قبلا پیش اومده دیگه نرفتم چون قبلا هم رفتم و دکتر گفت عادیه

یعنی نصف سالو تقریبا نشدی اصلا عادی نیس بنظرم ۱ماهم عادی نیس

من این‌جوری زیاد میشم کلا از اولش پریودیم منظم نبود و خیلی این مدلی پیش میومد برام ولی ی مدتیه پریودیم منظم شده و الان باز هم ... دکتر هم رفتم قبلا گفت عادیه کم کم درست میشه