2777
2789

حوصله قبول کردن کسیو ندارم 

با کسی صلاح نمیرم😂

بخوام آشپزی کنم دائم بچه نگه دارم خونه دائم تمیز باشه و.... 

دلم میخاد یه شغلی داشته باشم مجردی زندگی کنم تمام وقتم مال خودم باشه با درامد خودم برم سفر و اینا

حوصله هیچکسو ندارم 

تا الان ی درصد هم نظرم عوض نشده 

کسی هم مث منه؟ 

اکانت تعطیل

چند سالته

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۶

هنو بچه‌ای برا این چیزا تصمیم بگیری

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

منم همینم ، ۲۶ سالمه ، از ازدواج بدم نمیاد ولی اون مردی ک میخوام زمین تا اسمون با اینا فرق داره ، تا اینجای زندگیم خودم مستقل زندگی کردم از ۲۰ سالگی ، شغل خودمو دارم ، سفر میرم ، خداروشکر اوضاع خوبه ، راضی ام ، دوست پسرم تاحالا نداشتم ، تاحالا ب کسی حس نداشتم ، دوست و اشنا هست دورم ولی ادم خیلی نزدیک ندارم

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

آدمهایی که طبعشون سردو سودا باشه تنهایی را دوست دارن

و حوصله دردسرهای ازدواج را ندارن

منظم وحسابگر هستن

مودب و حرف گوش کن

ولی طبایع گرم زندگی واقعی را دارن

خونگرم و اجتماعی و پرشور وشوخ

مثل طبع دم و صفرا

گدمیجات استفاده کنی به طرف ازدواج کشیده میشی

اگ گفته بودم میخوام ازدواج کنم باید اینو میگفتین

بله بازم اینو میگفتم