2777
2789
عنوان

کمی تأمل🤝

151 بازدید | 18 پست

من واقعا کسانیکه نژادپرست هستند رو واقعا درک نمیکنم!

کسانیکه تا ی حرف از فلسطین میزنیم، میان میگن اونهارو ول کنید چرا به فکر خودمون نیستید!!

آدم انقدر نژادپرست و بی‌رحم و بی‌تفاوت میشه؟؟

اصلا ربطی به دین و مذهب هم نداره هااا

الان مثلا توی آمریکا و اروپا مردمیکه هرروز میان علیه رژیم صهیونیستی تظاهرات میکنند و از غزه دفاع میکنند، همه‌شون دین و مذهب دارند؟؟

خیلی‌هاشون دین ندارند ولی انسان‌اند 

امام حسین میگه اگه دین ندارید لااقل آزاده باشید، انسان باشید..

خیلی‌ها همین هم نیستند درواقع از مردم اروپا و آمریکا هم کمترند...

من مردم آزاده‌ی جهان و مدافع مظلوم رو ترجیح میدم به هر بظاهر هموطنی که ادعای ملی‌گرایی میکنه و مثل دشمن، مثل آمریکا و رژیم صهیونیستی، نژادپرسته و انسان نیست و بی‌تفاوته نسبت به هزاران نفر انسان که روزانه بخاطر تحریم آب و غذا جون میدند...

من فارغ از هر دین و مذهب و قومیت و ملّیت و دیدگاه سیاسی‌ای که دارم، به عنوان یک انسان، هم مدافع ایران هستم، هم مدافع غزه هستم و هم مدافع همه‌ی مظلومین عالم که مورد ظلم و ستم قرار گرفتند حالا از هر ملیت و قومیت و نژادی که میخوان باشند..

نژادپرست نباشید 

انسان باشید...

#ایران🇮🇷

#فلسطین🇵🇸

آخ بچه های غزه موهاشون از ترس و استرس سفید شده امروز اونقدر گریه کردم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دوست عزیز دنیا همینه دیگه 

هرکس به فکر مردم خودشه 

مثلا سودان جنوبی جنگ شد من چیکار کنم؟ 

داشتم پرتقال رو مثلثی برش میزدم 

رها کن

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا صاحب الزمان نجاتشون بده 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دوست عزیز دنیا همینه دیگه هرکس به فکر مردم خودشه مثلا سودان جنوبی جنگ شد من چیکار کنم؟ داشتم پرتقال ...

با توجه به امضات  چه نظر بی رحمانه ای داری

واقعا درسته که گفتن آخر الزمان خورشید از غرب طلوع میکنه

دوست عزیز دنیا همینه دیگه هرکس به فکر مردم خودشه مثلا سودان جنوبی جنگ شد من چیکار کنم؟ داشتم پرتقال ...

منم باهات هم نظرم.کم بدبختی داریم توزندگی بیایم غصه همسایه رم بخوریم.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

عزیزم بنده انسان نرمالم

ی ذره زمان لازم داری تا دلت رحم ب انسان ها بشی

فقط انسان ها حالا از هر نژادی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چون انقد که به اونا بها داده میشه رسیدگی میشه بهشون به مردم خودمون نمیشه 

من وطنم و مردمش برام با ارزش ترن و اولویت دارن برام بقیه اصلا برام مهم نیستن که غصه اونارو بخورم ☺️

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

هیچکی نمیگه از کسی دفاع نکن خانم،میگن وقتی بچه های مظلوم خودمون هستن چرا غریبه

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام هست.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

ی ذره زمان لازم داری تا دلت رحم ب انسان ها بشیفقط انسان ها حالا از هر نژادی

عزیزم ناراحت میشم 

ولی چیکار کنم خودمو شرحه شرحه کنم ؟ 😐

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
آخ بچه های غزه موهاشون از ترس و استرس سفید شده امروز اونقدر گریه کردم

برای درد بچه های سیستان بلوچستان هم گریه میکنی یا نه؟

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

عزیزم ناراحت میشم ولی چیکار کنم خودمو شرحه شرحه کنم ؟ 😐

راست میگی 

کاری از دستمون برنمیاد

والا برای هم وطن خودمونم کاری از دستمون برنمیاد چه برسه ب اون راه دور

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.