2777
2789
عنوان

کمی تأمل🤝

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 18 پست
راست میگی کاری از دستمون برنمیادوالا برای هم وطن خودمونم کاری از دستمون برنمیاد چه برسه ب اون راه دو ...

خب 

خداروشکر 

اگه قرار بودی کسی کاری کنه اول خودشونن 

دوم اینهمه نهاد و سازمان جهانی

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
برای درد بچه های سیستان بلوچستان هم گریه میکنی یا نه؟

تو و امثال تو چی کار کردید برای بچه های سیستان که انقدر سنگشونو به سینه میزنید امثال ماها بارها جوونامون رفتن سیستان و شهر های محروم کارهای جهادی انجام دادن 

هر سیل و زلزله ای میشه اول از همه بسیجی ها و سپاهی ها میرن کمک ‌، تو و امثال تو غیر از این که لب و دهن باشید هیچ کاری نکردین فقط بلدین غر بزنید...یکی از نزدیکام تو همون سیستان جونشو از دست داد و شهید شد یکی دیگشون هنوز میره همون جا و با قاچاقچی ها مبارزه میکنه حیف نمیتونن اطلاعات بدم... اون عقل نصف و نیمه تو به کار بنداز به نظرت چه کسایی با چه عقایدی دارن از همون مرز های سیستان و کردستان و جاهای دیگه دفاع میکنن ؟؟؟؟؟؟

توی سیستان و بلوچستان روزی چند نفر از بی دارویی تو بیمارستان جون میدن 

چند نفر از گرسنگی میمیرن ؟سیستان هم هر روز رو سرشون بمب میندازن ؟؟؟چقدر یه انسان میتونه سنگ دل باشه؟بیدار شو بیچاره انقدر درگیر مرز بندی ها و نژاد ها نباشید تو و امثال تو هنوز مثل عرب های ۱۴۰۰ سال پیش که قبیله ای زندگی میکردن و فقط به فکر هم قبیله های خودشون بودن و جون آدمای دیگه براشون ارزشی نداشتن هنوووووز مثل اونایین و گیر کردین تو اون زمان یکم به جهان اطرافت فراتر نگاه کن فقط جلو پاتو نگاه نکن 

برای تو و امثال تو بی لیاقت که داعش نیاد اینجا بالا سرت و باهات هر کاری می خواد بکنه چه جوان های رعنایی تو خانطومان شهید شدن حیف و هزار حیف ای بی لیاقت....

آره ما هم گریه میکنیم هم شهید میدیم 

تو چیکار کردی ؟؟؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو و امثال تو چی کار کردید برای بچه های سیستان که انقدر سنگشونو به سینه میزنید امثال ماها بارها جوون ...

احمق بی همه چیز  مگر وظیفه منه برای کودکان سیستان کاری کنم مگر مملکت بزرگتر نداره مگر وظیفه منه برم براشون مدرسه بسازم تو کپر درس نخونن

ریدن تو اون مغز آکبندت که فقط بلدی دهنتو باز کنی زر مفت ازش بیاد بیرون 

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

تو و امثال تو چی کار کردید برای بچه های سیستان که انقدر سنگشونو به سینه میزنید امثال ماها بارها جوون ...

باشه من بی لیاقتم  اما تو لیاقتت همین بوده حتی شوهرتم تو رو شناخته برینه بهت که به این مرحله از زندگیت رسیدی خلایق هرچه لایق.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.