2777
2789

خواستگار سنتی که هیچ خبری نیست 

تو دانشگاه هم با هر کی آشنا میشدم قصدش جدی نبود 

گفتم شاغل بشم درست میشه ولی همچنان هر کی بهم نزدیک میشه هیچ قصد جدی نداره ،منم ۲۸ سال دارم و حوصله روابط یکی دو روزه ندارم ، به نظرتون علتش چیه ؟پس بقیه چطور ازدواج میکنن ؟🤔😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول نیست

اونایی ک قصدشو دارن جرات ندارن بیان جلو...

اکثریت هم با کسی ک دوستن ازدواج میکنن

خواستگاری سنتی و... ک چرته

اونایی ک دارن

یا جای کوچیکن

یا فک و فامیل واسطه گر دارن

یا مادرشون با زرنگی دخترشو معرفی میکنه

و یه جورایی میگه امادگی ازدواج داره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ناراحت نباش عزیزم 

یه سری ها اقبالشون خوبه همه پسرا شیفته اشون میشن و میگیرنشون یه سری ها قسمت یه سری ها خوشگلی 

یکی مثل من تا حالا یه خواستگار هم نداشتم 

هر کسی هم برای آشنایی و دوستی اومده لاشی 

الان همه دوست میشن میمونن تا طرف بگیرن حالا یا میشه یا ن 

.

پول نیستاونایی ک قصدشو دارن جرات ندارن بیان جلو...اکثریت هم با کسی ک دوستن ازدواج میکننخواستگاری سنت ...

منم اهل شهر کوچیکم ولی هیچ خواستگاری ندارم از شهرمون 

روابط اجتماعی مون ضعیفه 

فقط یکی دوتا سنتی داشتم که اونم شهر محل کارم بود 

پس این همه عروسی برای کیا هست ؟رفته بودم آرایشگاه میگفت برای شهریور کلی عروس تایم رزرو کردن 🤔

شاید تو روابطت یه نقطه ضعفی داری که بهت درخواست ازدواج نمیدن عزیزم.ببین چی باعث میشه که اینجور شه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

الان که اصلا پسرا دیگه زیر بار ازدواج نمیرن اونا هم که ازدواج میکنن خودشون به پسره پیشنهاد میدن یا پولدارن و به پسره وعده وعید میدن یا مامان دختره پا پیش میزاره 

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

الان که اصلا پسرا دیگه زیر بار ازدواج نمیرن اونا هم که ازدواج میکنن خودشون به پسره پیشنهاد میدن یا پ ...

جدا؟یعنی برعکس شده؟ من که خیلی مغرورم در برابر پسرا و منتظرم اونا دنبالم بیفتن

می‌دونی چرا ؟؟ جون نه شغل درستی دارن نه سرمایه بخوان کاری کنن نه آینده درست همه جوانان که اینجوری هستن اکثر به ظاهر میان جلو که تنها نباشن نه برای آینده برای وقت بگذره  و پول جیبی هم از خانواده هست اکثریت اگه علاقه به شغل باشه و کار کنه می‌تونه شغل آزاد مثل آرایشگری فنی  چون تحصیل کرده هست تن به کار اینجوری نداده براش سخته کم حوصله هستن

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
جدا؟یعنی برعکس شده؟ من که خیلی مغرورم در برابر پسرا و منتظرم اونا دنبالم بیفتن

بله عزیزم بعدم میان همه جا میگن نامزدم پاشنه در خونه رو کند 

اگر دوست داری ازدواج کنی باید خودت. قالب کنی اگرنه سنت از سی بگذره پسر سن بالا یا مرد سن بالا باید ازدواج کنی که اونم نکنی بهتره

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆