2777
2789

جرم که با چشم قابل رویته

فاکتور هم باید بده بهتون

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا تصورتون از طلا دیت دو یه طلای زشت و سیاه و کثیفه.

والا من بیشتروقتا دست دو میخرم یعنی چند بار میپرسم این دست دو هست میگه بله یعنی تشخیص نمیتونی بدی اصلا .براق و تمیزه بدون هیچ زدگی با هیچی.

و خیلی هم مشتری داره این مغازه یعنی بخدا دو ساعت طول میکشه نوبتت بشه🤣عین صف نونوایی

یاشاسین آذربایجان💓✌

نمیدونم چرا تصورتون از طلا دیت دو یه طلای زشت و سیاه و کثیفه.والا من بیشتروقتا دست دو میخرم یعنی چند ...

آخه تو اینستا میدیدم جرم طلا رو میشیت  چند گرم از وزن طلا کم میشد  مشخص نبود با چشم  

بعد راحت ازم می‌خرن برا سرمایه گزاری میخوام؟ قیمتش به قیمت تابلو هست موقع فروش

همیشه فروش طلا از تابلو پایینتره مگر اینکه خونگی بفروشی

از جای مطمعن بخری بله، چرا نخرن

فقط درصد میکش روش خیلی باید زرنگ باشی کلاه نره سرت

اگه خیییییلی طلا نو باشه نهایتا ۷درصد باید بکشه روش

هرچی کهنه تر، درصد کمتر

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
همیشه فروش طلا از تابلو پایینتره مگر اینکه خونگی بفروشیاز جای مطمعن بخری بله، چرا نخرنفقط درصد میکش ...

شمش بخرم بهتر نیست تا طلا دست دوم ؟ شمش به قیمت تابلو هست  فک کنم اگه اشتباه نکنم!

شمش بخرم بهتر نیست تا طلا دست دوم ؟ شمش به قیمت تابلو هست فک کنم اگه اشتباه نکنم!

اگه منظورت پارسیانه، اونا روی هر دونه اش کارمزد میگیرن

مثلا شما یدونه ۱۰۰سوت بگیری ، قیمت تابلو + ۸۰تومن(جایی ک من میخرم) میده

اگه یه ۱گرمی ام بخری باز به قیمت تابلو +۸۰ تومن حساب میکنه

بنابراین اگه بتونی یدونه ۱گرم به بالا بخری بنفعته تا اینکه چندتا کم وزن بگیری

حالا ببین پولت چقدره و کدوم ب نفعته

من پولم زیاد باشه طلا شکسته قیمت تابلو میگیرم

پولم کم باشه پارسیان