2777
2789
اگه منظورت پارسیانه، اونا روی هر دونه اش کارمزد میگیرنمثلا شما یدونه ۱۰۰سوت بگیری ، قیمت تابلو + ۸۰ت ...

نه منظورم این شمش سیمرغایی هست که از چند سوت داره تا گرم 

نه منظورم این شمش سیمرغایی هست که از چند سوت داره تا گرم

نمیدونم

احتمالا مثل پارسیان روی هر پکش کارمزد میگیرن

امکان نداره قیمت تابلو بدن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه پس‌اکیه

اره بابا خیالت راحت اصلا قابل تشخیص با طلای نو نیستن.

وقتی میخری اجرتش کمه و به نفعته و برای پس انداز عالیه.

وقتی هم بخوای بفروشی به قیمت روز ازت برمیدارن.هیچ عرقی با طلا نو نداره .فقط تو طلای نو امکان اینکه موقع فروش ضرر کنی هست اما تو دست دو نه

یاشاسین آذربایجان💓✌

نمیدونم چرا تصورتون از طلا دیت دو یه طلای زشت و سیاه و کثیفه.والا من بیشتروقتا دست دو میخرم یعنی چند ...

کدوم شهره؟!

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
اورمیه

حیف شد🤦

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...