2777
2789
عنوان

بحران بیست سالگی هم داریم آیا ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 81 پست
مزه، ناخن، میکاپ، مو، گرون میشه خب یجی 90 داده بود یاد بگیره

همه رو با هم آموزش میدن ؟

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونم رشته اش رو بپرسم؟احتمالا خواهرت تا الان به اهدافی که داشته رسیده بخاطر همین این بحران رو حس ن ...

حقوق

نه اتفاقا از وقتی دانشگاه رفته زیاد غر میزنه و اهداف زیادی داره که هنوز نرسیده

اما خودم و هر آدمی که میشناسم همینطوریم؛انگار هیچکس از موقعیت فعلیش راضی نیست.فقط بعضیا کمتر اینو بروز میدن.یه نویسنده معروف حرف جالبی زده بود🥲میگفت علت اصلی خوشبختی آرزو داشتنه.یعنی اگه همه چی برات برآورده بشه نه تنها خوشبخت نیستی بلکه حتی ممکنه خودکشی کنی!

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

حقوقنه اتفاقا از وقتی دانشگاه رفته زیاد غر میزنه و اهداف زیادی داره که هنوز نرسیدهاما خودم و هر آدمی ...

چه جمله عجیبی گفتی ..یادم میمونه 

درست هم هست

به محض اینکه به آرزو و اهدافمون می‌رسیم چند صباحی خوشحالیم و بعد یه هدف بزرگتر جاشو میگیره برامون 

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

حقوقنه اتفاقا از وقتی دانشگاه رفته زیاد غر میزنه و اهداف زیادی داره که هنوز نرسیدهاما خودم و هر آدمی ...

خودت کنکوری هستی؟

خودت کنکوری هستی؟

کنکور دادم منتظر نتیجم

پاییز میرم دانشگاه

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

کنکور دادم منتظر نتیجم پاییز میرم دانشگاه

موفق باشی عزیزم 

چه کنکوری دادی ؟

2790
2778
2791
2779
2792