2777
2789
عنوان

بحران بیست سالگی هم داریم آیا ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 81 پست

۱۸ رو رد کردم دارم به ۱۹ میرسم آنچنان بحران خاصی حس نمیکنم

خواهرمم زمستون۲۰سالش شد ازش پرسیدم چه حسی داری دیگه تینیجر نیستی گفتی هیچی😂

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

منم همینطورمهدف خاصی داشتی و نرسیدی بهش؟

اره، تو بیو نوشته اکانت دست دونفره، یجی الان ناخن کار شد مژه کار شد من فعلا موندم ناخن هامو چه شکلی کنم، باهم میخواستیم بریم ارایشگر بشیم:) 

اکانت دست دونفره کاراگاه بازی درنیارید. اگه مخالفی باهام ریپ نزن چون میرینم بهت🤡🤭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی خیلی ب شدت مسخرسدوماه دیگه تولدمه ..بعد منو دوستم روز تولدمون دقیقا یکیه.. از الان برنامه چیدیم ...

تولد ۱۸ سالگی؟

برین گریه کنید با هم 😂😂

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

۱۸ رو رد کردم دارم به ۱۹ میرسم آنچنان بحران خاصی حس نمیکنمخواهرمم زمستون۲۰سالش شد ازش پرسیدم چه حسی ...

خواهرت دانشگاه میره؟ سرکار؟

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

اره، تو بیو نوشته اکانت دست دونفره، یجی الان ناخن کار شد مژه کار شد من فعلا موندم ناخن هامو چه شکلی ...

تو هم برو 

هنوز دیر نشده که 

من خودم علاقه ندارم به محیط سالن ها

وگرنه میرفتم 

ارهه..دقیقاا قصدمون همینه🥲😂

روز تولد آدم یه حس غم داره کلا..🥲

خواهرت دانشگاه میره؟ سرکار؟

دانشگاه میره سرکار هم خیلی تو فکرشه بره اما نه فعلا تمرکزش رو درسه

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

دانشگاه میره سرکار هم خیلی تو فکرشه بره اما نه فعلا تمرکزش رو درسه

میتونم رشته اش رو بپرسم؟

احتمالا خواهرت تا الان به اهدافی که داشته رسیده 

بخاطر همین این بحران رو حس نمیکنه

2790
2778
2791
2779
2792