2777
2789

عزیزم من ۱۷ روزه سفارش دادم نرسیده

واتساپ هم جواب نمیده

به شماره ای که تو سایتشونه پیام دادم گفتن هفته آینده ارسال میشه

تو سایت قسمت قوانین نوشته ۱۸تا ۲۵ روز طول میکشه 😬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من ۱۷ روزه سفارش دادم نرسیدهواتساپ هم جواب نمیدهبه شماره ای که تو سایتشونه پیام دادم گفتن هفته ...

سلام

سفارشتون به دستتون رسید؟

منم دیروز سفارش دادم😢

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
سلام عزیزمنه نرسیدبه زور پولمو پس گرفتم فقط

چجوری پس گرفتی؟تورو خدا راهنماییم کن

من تو واتس بهش پیام میدم ولی سین نمیکنه

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
۴۲ روز منتظر موندم درحالی که تو سایت گفته ۱۸ روزه ارسال میشه هرروز انقدر پیام دادم تا پولمو برگردون ...

چی بهش گفتی فحش دادی تهدید کردی تروخدا بگو چیکار کردی پولتو دادن بعد پولتو کامل دادن؟ 😭

موبولوکس بی شرف کلاهبرداره برا هیشکی قاب نمیفرسته. هم من خرید کردم ازش که رفتم ازش شکایت کردم خیلی اذیت کرد و طولش داد ولی واریز کرد بی همه چیز توسامانه جامع تجارت یه قسمتی داره شکایت از اینماد. هم بعدا فهمیدم دوستم خرید کرده گفتم شکایت کن

تروخدا بگو چژوری پولتو پس گرفتی لطفاااا😭😭🙏🏻

تو اینترنت بزن شکایت از اینماد وارد سایت جامع تجارت میشی یه جایی داره ثبت شکایت فقط قبلش اطلاعات واریز رو میخواد حتما شماره مرجع و پذیرنده و تاریخ دقیق واریز رو از گردش حسابت نگاه کن اگر اسکرین شات داری از فاکتورت اونم ضمیمه کن. پولتو پس بگیر از این آشغال