2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی امن نیست تازه به یه نفر که تنهایی خونه رهن کنه اطرافیان دید خوبی ندارن هوای شرجی افتضاح ترافیک کلافه کننده امکانات نیست 

از رو تجربه بهت میگم آشنامون خونه‌گرفته اونجا

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

توی خود شهر چطور؟ جایی هست که هم امنیت داشته باشه هم قیمتش پایین باشه؟

منظورت از شمال دقیقا کجاست گیلان یا مازندران؟؟ من روستام ببین یکی بیاد تو روستا خونه اجاره کنه دهن به دهن میپیچه حالا چه برسه خانوم باشه و اونم تک و تنها  حالا خبر به گوش یادم مریض برسه....

تو شهر حتما به خاطر اپارتمان نشینیا خیلی نباید استرس زا باشه

هم غریبی هم خانم تنها هم تو روستا میخوای بگیری 

بهتره بری شهر تو روستا امکانات نیست اگه توریستی باشه که همه چی دو برابر باید بخری از مغازه هاش. زیر نظر اهل محله ای 

روستا ها اکثرا با غریبه ها خیلی راه نمیاین اذیت میشی 

ما روستا گرفتیم پشیمون شدیم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

امنیتش چطور بود خونه؟اوکی بود؟

امنیتش که خوب بود ولی کل محله ما رو زیر نظر داشتن بخصوص کن غریب بودیم 

ولی روستا توریستی بود خیلی خیلی همه چی گرون بود یه نون نمی‌تونستم بگیریم باید می‌رفتیم شهر قیمت مناسب می‌گرفتیم 

حواست به این باشه. 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

باشهشهر هم انگار با قیمت مناسب پیدا میشهاره

نمی‌دونم ولی ما شهرو نچرخیدیم حتما پیدا میشه 

ولی آرامش آدم تو شهر غریب مردم بیشتره تا تو روستای 

غریب