2777
2789
عنوان

با دستگاه ای یو دی حامله شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 111 پست
نه هنوز تشکیل نشده بودمن سر بچه ی اولمم همینحور بودم دیگ نرفتم ۱۱ هفته رفتم

بهار جون شما آخرین پریودت کی بوده؟من ۲۷ خرداد بوده برای ۲۵ مرداد سونو قلب نوشت.

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهار جون شما آخرین پریودت کی بوده؟من ۲۷ خرداد بوده برای ۲۵ مرداد سونو قلب نوشت.

من ۱۰ خرداد اولین روز پریودیم بوده و سونوکوچیک تر نشون داد.شش هفته نشون داد

در صورتی ک باید ۷ هفته و پنج روز میگفت

التماس دعای فراوان لطفا برای اونایی که دوست دارن بچه دار بشن دعا کن

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

چشم اگه لایق باشم

عزیزم تو بارداری برای من دعا کن خدا کمکم کنه پسرمو ۸ ماهه از دست دادم . دعا کن باردار بشم یک بچه سالم.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

عزیزم تو بارداری برای من دعا کن خدا کمکم کنه پسرمو ۸ ماهه از دست دادم . دعا کن باردار بشم یک بچه سال ...

چشم عزیزم تو هم برای من دعا کن خدا به قلبت صبر بده.

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑