2777
2789
عنوان

چحوري با خيانت كناراومدين

104 بازدید | 18 پست

از شوهرم متنفرم حالم ازش بهم ميخوره

داغون شدم

حق طلاق ازش گرفتم قول داد تكرار نكنع ولي برام مهم نيست تكرار كنه يا نه ازش متنفرم ولي دوست ندارم جدا شم دخترم اسيل ميبينه شاغلم نيستم خدا لعنت كنه مرداي خيانتكار و زناي هرزه اي كه ميدونن طرف متاهل باز باهاش دوست ميشه

چحوري بايد رفتار كنم با شوهرم؟ بي محلي يا محبا يا مدام اوقاتش رو تلخ كنم و بروش بيارم؟

هر کی گفته کنار اومده زر زده هیچکس هیچوقت کنار نمیاد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت نمیتونی دوستش داشته باشی و هیچ وقت نمیتونی ببخشید این تجربه منه از دوبار خیانت دیدنولی دو سا ...

عزيزم من براي تو و خودم و همه ي زناي مثل خودمون متاسفم خدا بهمون كمك كنه

دقيقا خيلي سخته خيلي خدا نصيب هيچكس نكنه هرروز ميمري و زنده ميسي

دور از جونت این آدم عملا برا ت مرده بکن ازش زبان یاد بگیر دانشگاه برو خودت و سرگرم کن طلا بخر لباسای شیک بخر ن برا اون برا دل خودت بپوش 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

عزيزم من براي تو و خودم و همه ي زناي مثل خودمون متاسفم خدا بهمون كمك كنه

دیگه همه مرد ها همینن نمیشه کاری کرد فقط خودت دوست داشته باش اصلا برات مهم نباشه پول بگیر همش به خودت برس تیپ بزن خیلی وقتا بساز بودن زیاد اینجوری میشه 

هیچ وقت نمیتونی دوستش داشته باشی و هیچ وقت نمیتونی ببخشید این تجربه منه از دوبار خیانت دیدنولی دو سا ...

بدی خیانت همینه ک ب ت احساس کمبود میده اون آدم ک ب جهنم اصن تهش فک میکنی مرده و شوهر نداری 

دور از جونت این آدم عملا برا ت مرده بکن ازش زبان یاد بگیر دانشگاه برو خودت و سرگرم کن طلا بخر لباسای ...

همينكارا رو ميكردم هميشه ولي الان دلم خوش نيست خيلي تحت فشارم غصه ميخورم ميترسم سرطاني چيزي بگيرم از غصه

بدی خیانت همینه ک ب ت احساس کمبود میده اون آدم ک ب جهنم اصن تهش فک میکنی مرده و شوهر نداری

آخ گفتیییییییی آخه هیچ وقت با یکی بهتر از تو بهت خیانت نمیشه این خیلی بده🤣🤌🏽 مال من طرف شبیه موش سر آشپز بود 🤣🤌🏽 

همينكارا رو ميكردم هميشه ولي الان دلم خوش نيست خيلي تحت فشارم غصه ميخورم ميترسم سرطاني چيزي بگيرم از ...

دور از جون 

چاره نیس 

فک کن ی نره خره ک فقط باس مث خر کار کنه بهترینارو برای ت و بچت فراهم کنه بچت و کلاسای مختلف بزار ی سره ازش پول بگیر مردی ک شلوارش دوتا بشه دوتا هم زن میخواد باس تو خرج تو ی نفر بمونه 

آخ گفتیییییییی آخه هیچ وقت با یکی بهتر از تو بهت خیانت نمیشه این خیلی بده🤣🤌🏽 مال من طرف شبیه موش ...

🤣🤣🤣 جرررر برا اینه ک مردا خرن

خر چ داند قیمت نقل و نبات

آخ گفتیییییییی آخه هیچ وقت با یکی بهتر از تو بهت خیانت نمیشه این خیلی بده🤣🤌🏽 مال من طرف شبیه موش ...

خانمي ك باهاش بمن خيانت كرد سياه پوست و مطلقه است با هزار دوست پسر